• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Inundatii cu peripetii, intrigi si declaratii de dragoste inedite astazi, in "Pariu cu viata", de la 21:30

Inundatii cu peripetii, intrigi si declaratii de dragoste inedite astazi, in "Pariu cu viata", de la 21:30

Inundatii cu peripetii, intrigi si declaratii de dragoste inedite astazi, in "Pariu cu viata", de la 21:30

Episodul de miercuri, 17 aprilie, din “Pariu cu viata”, difuzat de la 21.30, la Pro Tv, se anunta a fi plin de peripetii! De la inundatii neasteptate in casa, la certuri si despartiri, si de la intrigi perverse, la declaratii de dragoste ca in povesti este un sigur pas, iar protagonistii serialului traiesc toate aceste evenimente cu intensitate maxima.

Dupa ce se intorc din scurta vacanta de la Susai, Anca si Vlad au parte de o surpriza neplacuta: gasesc intregul apartament sub apa! Dupa incercari esuate de a repara stricaciunile, tinerii indragostiti solicita ajutorul unui instalator “specialist”. Nenumaratele dificultati pe care le intampina Anca si Vlad in viata de cuplu le afecteaza relatia, astfel ca sunt pusi in fata unei decizii importante, secvente redate pe versurile piesei “I Would Do Anything for Love”.

Atunci cand Ioana se hotaraste sa-i mai dea o sansa lui Andrei,  Tina o minte ca are o relatie cu el: “Ioana este foarte afectata de idila dintre Andrei si Tina, pentru ca ea a crezut ca el s-a schimbat si regreta faptul ca a plecat. In schimb, el greseste din nou si complica si mai mult situatia”, spune Alina.

Liviu ii face o declaratie de dragoste inedita Ioanei, cu mesaje pe biletele si lumanari, pe versurile piesei “Only You”: “Liviu o iubeste pe Ioana si incearca sa-i demonstreze acest lucru prin toate modalitatile. De data aceasta s-a gandit sa organizeze ceva mai special. Ii pregateste o surpriza in locul unde s-au cunoscut prima data”, povesteste Liviu Teodorescu.

Ioana are mintea in doua parti. O parte se gandeste la cel care i-a fost alaturi la greu si a fost un sprijin pentru ea, iar cealalta, la persoana pe care o iubeste si cu care a trait momente greu de uitat, asa ca imaginatia ii joaca feste”, mai spune Alina.

Tantica afla ca trebuie sa evacueze casa in care locuieste si cea mai buna solutie pe care o gaseste este sa intre in “greva foamei”: “Terenul a fost revendicat si se vede nevoita sa paraseasca casa, numai ca nu are unde sa mearga. Solutia pe care o gaseste Tantica este sa se lege de “stalpul casei” si sa faca greva foamei, asta pana cand este tentata de fiul ei cu o shaorma”, spune Elvira Deatcu.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni