• Emisiuni
  • PROFU’
  • La 23 de ani, cea mai tânără bunică din lume e româncă: "Mi-aș fi dorit altceva"! Profu' trage un semnal de alarmă

La 23 de ani, cea mai tânără bunică din lume e româncă: "Mi-aș fi dorit altceva"! Profu' trage un semnal de alarmă

La 23 de ani, cea mai tânără bunică din lume e româncă: "Mi-aș fi dorit altceva"! Profu' trage un semnal de alarmă

O româncă deține titlul de cea mai tânără bunică din lume, după ce și-a întâmpinat primul nepot la doar 23 de ani. 

Tănăra, din satul Investi, a povestit pentru The Sun cum născut-o pe fiica sa, Maria, când avea doar 12 ani. În ciuda faptului că și-a dorit ca fata să nu urmeze aceeași cale, Maria a avut un copil tot când avea doar 11 ani.

Rifca are acum are 30 de ani, dar declara pentru The Sun acum șapte ani: „Sunt fericită că sunt bunică, dar mi-am dorit altceva pentru Maria - și altceva pentru mine."
 

So many questions...

Posted by LADbible Australia on Thursday, 25 January 2018

La fel ca și, această situație, în februarie 2021, o adolescenta de 14 ani din Buzau a nascut in Spitalul Judetean din Buzău. Copila fusese adusa de mama ei și acuza, printre altele, dureri lombare. Dupa ce au consultat-o, medicii de la Pediatrie si-au dat seama ca fata este gravidă si trebuie sa nască, desi atat mama cat si minora au negat tot timpul ca ar fi vorba despre o sarcina.


 

Profu’ trage un semnal de alarmă legat de problema sarcinii nedorite, când viitoarea mamă e minoră. Este vorba de povestea Antoniei, personaj interpretat de Ana Radu, poveste spusă în episodul difuzat pe PRO TV, pe 18 martie, la 21:30. 

Episodul 6 din sezonul 2 Profu’ se difuzează joi, pe 18 martie, la ora 21:30. Îl puteți urmări în direct pe PRO TV , LIVE pe PRO TV PLUS AICI sau puteți vedea episodul în avans pe voyo.ro 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate, cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale doar pe voyo.roFOTO: SHUTTERSTOCK/PROFU

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune PROFU’

Articole pentru emisiune PROFU’

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni