• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 10 mai. Tinerii din Grupul Folk „Ecou” i-au amintit lui Mihai Bobonete de adolescență: „M-ați dus în povestea mea!”

Românii au talent, 10 mai. Tinerii din Grupul Folk „Ecou” i-au amintit lui Mihai Bobonete de adolescență: „M-ați dus în povestea mea!”

Grupul, ca entitate, există de mult timp, iar coordonatorul, domnul Constantin Pleșu, a schimbat multe generații. De 30 de ani face asta, dar în toți acești ani nu a luat niciodată un leu pentru a-i învăța pe elevii din „Ecou”. Încet și cu răbdare, i-a ajutat să  pe copii se îndrăgostească de muzica folk.

Gallery

Cu această generație de copii, a început în 2019.  A reușit să îi facă pe copii să simtă sensibilitatea versurilor, să realizeze posibilitatea ca ei înșiși să poată compune melodii pe versurile marilor poeți sau chiar melodii pe versuri proprii pe care să le interpreteze în concursuri.

Copiii provin din familii obișnuite, cu posibilități materiale modeste, dar care au o educație solidă, fiind încurajați și susținuți de părinți. Aceștia au facut eforturi deosebite ca să-și cumpere instrumente la care să poată repeta acasă, dar și pentru a-și achiziționa costumații adecvate.

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni