• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Plină de grație și talent la doar 12 ani, Iris Anghelina a spus o poveste emoționantă în pași de dans pe scena de la Românii au talent: „Ești wow!”

Plină de grație și talent la doar 12 ani, Iris Anghelina a spus o poveste emoționantă în pași de dans pe scena de la Românii au talent: „Ești wow!”

Iris mai fost la Românii au talent în sezonul 12 și a luat 4 de DA. După aceasta apariție, a fost foarte mândră de ea. A fost aplaudată, iar asta a fost o mare motivație pentru ea.

Gallery

​A revenit din nou la RAT din dorința de a transmite un mesaj legat de încredere. În trecut, a auzit destul de des, de la oamenii din jur, ca nu este suficient de bună.

Iris a locuit o perioada în Jersey, dar s-a întors până la urmă în România, acum un an. Spune că nu îi plăcea acolo, în Jersey, îi era dor de casă.

În România a locuit cu bunica un an, iar recent a reușit și mama să vină aici. Viața ei s-a schimbat în mult bine de când a venit în România.

Andra:Mi se pare incredibil! Determinarea pe care eu am văzut-o pe chipul tău și forța pe care o emani în dans! Ești wow!”;

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni