• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2024 - semifinala 2. Carla Munteanu, eleva de 15 ani care își tranformă emoțiile într-un dans formidabil. Dragoș: „Cred că ai ales o temă foarte prezentă în viețile adolescenților”

Românii au talent 2024 - semifinala 2. Carla Munteanu, eleva de 15 ani care își tranformă emoțiile într-un dans formidabil. Dragoș: „Cred că ai ales o temă foarte prezentă în viețile adolescenților”

Și-a pus toate trăirile într-un dans formidabil și a reușit să ridice publicul în picioare. Carla Munteanu demonstrează că prin multă muncă și dăruire se poate ajunge la stele.

Gallery

​Cine este Carla Munteanu de la Românii au talent 2024

Carla Munteanu are 15 ani, este pasionată de breakdance și a devenit o prezență remarcabilă în lumea dansului. Participând atât la concursuri naționale, cât și internaționale, ea și-a demonstrat talentul și determinarea.
​Carla este campioană națională la breakdance în categoria sa de vârstă și face parte și din lotul național al României. Ea reprezintă țara la campionatele europene și mondiale, undeși-a pus în valoare abilitățile și pasiunea pentru dans. Dacă ar câștiga premiul cel mare, Carla ar folosi o parte din bani pentru a ajuta tinerii nevoiași. De asemenea, ar investi în continuarea perfecționării sale ca breakdancer, contribuind astfel la dezvoltarea și promovarea acestei arte impresionante.

În semifinala 2, Carla Munteanu a pus în scenă un dans contemporan cum rar îți este dat să vezi. Juriul a avut numai cuvinte de laudă: 

Dragoș: „Cred că ai ales o temă foarte prezentă în viețile adolescenților. Momentul are grație, are mesaj, are putere”.

Andi: „Dincolo de mesaj, să știi că dansezi extraordinar!”

Andra: „Mi-aș dori să-ți ofer Golden Buzz. Spectacolul pe care ni l-ai oferit a fost fenomenal”

Vezi momentul și jurizarea din semifinală în materialul VIDEO de mai sus. 

Dacă ți-a plăcut prestația Carlei, voteaz-o online pe https://voteaza.protv.ro, gratuit, după START VOT sau trimite 22 prin SMS la 1444, valabil în rețelele de telefonie mobilă Telekom, Orange, Vodafone și DigiMobil. Tariful fiecărui vot prin SMS este de 0.48 €, TVA inclus.

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni