Crezi ca editia trecuta de ROMANII AU TALENT a fost WOW? Stai s-o vezi pe asta!

Crezi ca editia trecuta de <span style="color: rgb(255, 0, 0);">ROMANII AU TALENT</span> a fost<span style="color: rgb(255, 0, 0);"> WOW? </span>Stai s-o vezi pe asta!

Emisiunea este transmisa LIVE si pe Voyo.ro! 

Pavel Bartos le-a dat mari emotii colegilor in cea de-a treia editie a show-ului “Romanii au talent”, difuzat de ProTV.

La Cluj, acesta a dat dovada de mult curaj aparand pe scena cu un sarpe incolacit in jurul gatului, animalul fiind adus de niste fachiri care au participat la concurs. In timp ce Pavel se plimba pe scena cu sarpele la gat,  Smiley intreba ingrozit in culise  “Si eu cu cine o sa mai prezint show-ul asta?”.

Vedeta a fost si Jazzy, catelul lui Smiley si al Laurei Cosoi, care a fost adus pe scena pentru ca un concurent a vrut sa convinga juriul ca el poate comunica cu animalele.




O alta surpriza a serii, aparitia lui Valentin Luca, barmanul finalist din primul sezon al emisiunii. De data aceasta, el a sustinut doi baieti super talentati, barmani si ei, in care are mare incredere pentru ca show-ul lor este de-a dreptul spectaculos. Baietii au reusit sa impresioneze juriul, ba chiar sa fie declarati numarul favorit al unuia dintre jurati.



Vezi integral pe voyo.ro cea de-a doua editie Romanii au Talent!

Facebook.com/Romaniiautalent

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni