Cristian Gog, castigatorul de la "Romanii au talent", a devenit tatic! INTERVIU EXCLUSIV

Cristian Gog, castigatorul de la "Romanii au talent", a devenit tatic! <span style="color:#f00;">INTERVIU EXCLUSIV</span>

Cristian Gog, mentalistul care a castigat premiul de 120.000 de euro la ROMANII AU TALENT, are inca un motiv important de bucurie: tocmai a devenit tatic!

Cristian Gog a anuntat duminica, pe pagina lui personala de Facebook vestea cea mare, iar fanii s-au grabit sa-l felicite. "Multumesc tuturor pentru felicitari si gandurile cele bune!" le-a raspuns tuturor celor care i-au scris.


Baietelul, care se va numi Lucas Cristian, a venit pe lume sambata, la o clinica privata din Targu Mures, cu o greutate la nastere de 3,200 kg. "Sunt tatic de sambata seara chiar, numai ca eu abia duminica am reusit sa ajung in tara si sa dau vestea.

Eu nici nu eram in tara la momentul respectiv, cand a nascut sotia, eram in Anglia cu treaba. Cum am ajuns duminica in tara, am fugit la maternitate sa-i vad.

Stiam ca data probabila a nasterii este 27 iulie, dar baietelul s-a grabit un pic.

Sotia si fiul meu nu au ajuns inca acasa, sunt la maternitate, pentru ca nu au trecut cele trei zile dupa nastere, dar maine ne reunim cu totii. Amandoi sunt bine, sanatosi, abia astept sa ajunga acasa
" a declarat Cristian Gog pentru site-ul nostru.



Ai un talent si vrei sa stie o tara intreaga? Afla chiar aici cum te inscrii la
Romanii au talent - sezonul 3

 

"Sotia mea este dr. ing. chimist, are 30 ani si lucreaza la un institut de cercetare si instrumentatie analitica si mi-a facut cel mai frumos cadou posibil: vestea ca o sa fiu tatic!", spunea Cristian Gog mai demult, intr-un interviu acordat protv.ro.
 

Invitat la ApropoTV de catre Andi Moisescu acum cateva saptamani, Cristian Gog a marturisit ca asteapta cu emotie marele eveniment, al nasterii primului sau copil.

Dupa ce ti se naste copilul, o sa alergi si noptile, nu doar zilele”, i-a raspuns Andi lui Cristian Gog, care a spus in emisiune ca succesul de la Romanii au talent i-a schimbat viata si ca e foarte ocupat in ultimul timp. “Si atunci o sa spui: E posibil ca noi, oamenii, sa putem influenta copiii sa nu planga mai mult de 10 minute pe zi ? Ei bine, NU!” a glumit Andi Moisescu.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni