• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • O transformare cu adevarat uimitoare. Ce cantaret de la noi a reusit sa inlocuiasca grasimea cu muschi si patratele in doar 2 luni

O transformare cu adevarat uimitoare. Ce cantaret de la noi a reusit sa inlocuiasca grasimea cu muschi si patratele in doar 2 luni

O transformare cu adevarat uimitoare. Ce cantaret de la noi a reusit sa inlocuiasca grasimea cu muschi si patratele in doar 2 luni

In iunie a fost facuta fotografia din stanga, iar in mai putin de doua luni de mers la sala deja au iesit la iveala muschii si patratelele de pe abdomen.

Aceasta transformare wow ii apartine lui Adrian Tutu, castigatorul de la "Romanii au talent" din primul sezon. Tanarul cantaret s-a mandrit cu noul lui corp bine lucrat pe o retea de socializare, unde a primit numeroase complimente.  

Daca in vara anului trecut avea burtica si un aspect mai degraba "pufos", acum Adrian a inlocuit grasimea cu muschi bine definiti, rezultatul multor ore petrecute la sala de forta.

"Romanii au talent" - in fiecare vineri, la ProTV.





Cel mai nou single al lui, "Duduie - Trage pe bass", are peste 170.000 de afisari pe YouTube.



Iar "Clubu'", cea mai noua colaborare a lui Adrian Tutu, este cu o fosta concurenta de la "Vocea Romaniei", Stella Anita.

 

Stella,
cantareata deja lansata pe piata muzicala din Romania, a participat in cel mai nou sezon de la "Vocea Romaniei" impreuna cu iubitul ei, Andrei Chermeleu, alaturi de care formeaza trupa de coveruri Colors In Stereo.

Frumoasa roscata a colaborat de-a lungul timpului cu trupa Sistem la piesele "Soare" si "Never", cu DJ Andi, alaturi de care a scos hiturile "Happiness" si "Freedom", dar si cu Matteo,  pentru piesa "Push It". Mai mult, aceasta a cantat la Eurovision alaturi de Sanda Ladosi ca backing vocal.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni