Ardelenii au venit cu sutele la preselectiile "Romanii au talent" de la Cluj-Napoca

Ardelenii au venit cu sutele la preselectiile "Romanii au talent" de la Cluj-Napoca

Dupa Banat, a venit randul Ardealului sa spuna "prezent" la preselectiile celui de-al patrulea sezon "Romanii au talent" marti, 27 august, la Cluj-Napoca. Sute de aspiranti la titlul de “cel mai talentat roman” si-au asteptat randul inca de la primele ore ale diminetii la Hotel Belvedere ca sa se inscrie in cel mai tare show din istoria divertismentului romanesc.

De la prichindei de gradinita pana la septuagenari, ardelenii s-au costumat in fel si chip. Imbracati in outfit-uri de roboti, de cowboy, in costume traditionale indiene sau romanesti, concurentii  au lasat emotiile deoparte si au venit “la poale de Feleac, sa-i dea talentului de leac”, vorba lui Bartos. Numere de echilibristica, parkour, jonglerie, beatbox, patinaj pe role, karate si dans sunt doar o parte dintre cele prezentate de ardelenii talentati, dornici sa treaca de aceasta prima etapa a competitiei.

Prezentatorii Pavel Bartos si Smiley au venit din nou printre concurenti si sustinatorii acestora. “Sefii” i-au incurajat sa arate cat sunt de buni ca sa intre in cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro, precum si pentru cei 10.000 de euro, premiul de originalitate 

Cele mai bune reprezentatii alese in urma preselectiei vor ajunge in show-urile "Romanii au talent" din acest weekend.

Clujenii care vor sa vada pe viu ca romanii nu au limita cand e vorba de talent sunt asteptati la spectacolele de sambata, 31 august, si duminica, 1 septembrie, de la orele 12:00 si 19:00, la “Casa de Cultura a Studentilor” . Intrarea este libera, iar show-urile se anunta a fi incendiare. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni