• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • "Cu ce voi impresiona juriul? Multi spun ca sunt un om zburator". O poveste extraordinara la "Romanii au talent" 2014

"Cu ce voi impresiona juriul? Multi spun ca sunt un om zburator". O poveste extraordinara la "Romanii au talent" 2014

"Cu ce voi impresiona juriul? Multi spun ca sunt un om zburator". O poveste extraordinara la "Romanii au talent" 2014

Are 31 de ani, este dansator la bara si vine din Republica Moldova.

Afla-i povestea de viata:

Parintii au divortat la varsta de 3 ani, dupa ce am crescut doar cu maica si fratele. Mama lucra din greu ca postarita ca sa ne intretina. Cand aveam 10 ani, mama a decedat intr-un accident rutier la care am fost si eu de fata.

Tatal din pacate nu cunosc cu ce se ocupa, stiu doar ca locuieste undeva in Italia. Nu am tinut legatura. Fratele mai mic Valentin, 29 ani, e casatorit si locueste in satul de bastina, munceste intr-un atelier de lemnarie. Bunelul traieste si se bucura mult cand vin sa-l mai vad, ca a ramas singur dupa moartea bunicii.

Copilaria am petrecut-o la tara la bunei . De fapt pe atunci eram cinci nepotei la bunei cu diferenta de 1-2 ani intre noi si cred ca le-am dat mare bataie de cap. Eu fiind cel mai mare dintre nepoti, raspundeam de tot ce se intimpla cu noi, adica de toate sotiile ce le puneam la cale noi cei 5 nepotei.

La varsta de 11 ani am fost selectat pentru a-mi face studiile intr-un liceu sportiv. Am facut cel mai mult judo si mai putin atletism. La o competitie mi-am fracturat umarul si am fost nevoit sa ma las pentru o perioada de sport. Incercan sa lucrez in diferite locuri, asa intr-un tarziu lucram la o piata centrala ca vanzator.

La varsta de 20 ani facusem cunostinta cu o domnisoara care mi-a si propus sa incerc sa dansez, invitandu-ma  intr-un club de noapte. Cand am ajuns acolo am inteles ca e un club de striptease si mi-a propus sa incerc si eu. Uitandu-ma seara de seara cum se danseaza acolo tot incercam sa fac ceva nou pe bara. Pana am citit un anunt ca se face un casting intr-o trupa noua ce trebuia sa plece sa lucreze in Romania. Trupa s-a desfiintat cam dupa 2 ani de la infiintare.



Am plecat la Timisoara din Satu Mare unde isi avea sediul trupa sa caut un alt local de noapte ca sa pot sa lucrez in continuare. De fapt voiam sa fac ceva nou in acest domeniu, sa nu fie nici vulgar si cat se poate de interesant pentu toti, treptat dansul la bara a inceput sa fie mai mult un sport decat ceva erotic dupa care s-a redenumit in “pole dance” si au inceput sa apara federatii sportive pentru el.

Am hotarat sa merg la "Romanii au talent" pentru ca si ai nostri oameni sa inteleaga ca dansul la bara nu e numai striptease, dar si ceva frumos si greu de indeplinit.

Daca as castiga, cred ca as deschide o scoala de pole dance si daca ar mai ramane ceva bani, poate as cumpara o casa mare la care am visat din copilarie. Acum locuiesc in Ucraina, in Crimeea, cu fiica de 2 ani, Veronica, si partenera mea de viata. In acest moment fac spectacole de pole dance unde sunt invitat, Ucraina, Rusia.

Cu ce voi impresiona juriul? Multi spun ca sunt un om zburator! :)

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni