• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Cel mai bun numar de magie pe care l-ai vazut vreodata: "E imposibil asa ceva!". Un iluzionist i-a lasat fara cuvinte pe juratii de la "Britain's Got Talent"

Cel mai bun numar de magie pe care l-ai vazut vreodata: "E imposibil asa ceva!". Un iluzionist i-a lasat fara cuvinte pe juratii de la "Britain's Got Talent"

Cel mai bun numar de magie pe care l-ai vazut vreodata: "E imposibil asa ceva!". Un iluzionist i-a lasat fara cuvinte pe juratii de la "Britain's Got Talent"

Magicianul Darcy Oake a reusit imposibilul pe scena de la "Britain's Got Talent", unde a lasat cu gura cascata atat juriul, cat si audienta cu un numar de iluzionism desprins, parca, din alta lume.

Tanarul de origine canadiana a scos porumbei albi unul dupa altul, din nimic, apoi colivii, iar cel mai impresionant truc l-a pastrat pentru final. 

Juratii au fost de-a dreptul cuceriti de talentul lui Darcy:

"A fost fantastic. Arati fantstic", "Cel mai important lucru la magie este sa faci oamenii sa creada ca imposibilul este posibil, iar tu ai reusit asta", i-au transmis Amanda Holden si Alesha Dixon, in timp ce Simon Cowell, cel mai jur jurat, s-a declarat impresionat de numarul pus in scena: "A fost cel mai bun numar de magie pe care l-am vazut. Nu a fost plictisitor sau cliseic", l-a laudat acesta pe magicianul care merge in etapa urmatoare cu patru de "Da".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni