• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Rareș Bratu, pianistul de 15 ani de la Românii au talent: ”Abia aștept să te revăd în etapa viitoare!”

Rareș Bratu, pianistul de 15 ani de la Românii au talent: ”Abia aștept să te revăd în etapa viitoare!”

Rareș Bratu, pianistul de 15 ani de la Românii au talent: ”Abia aștept să te revăd în etapa viitoare!”

În cea de-a zecea ediție Românii au talent, sezonul 9, Rareș Bratu a impresionat jurații cu un moment desăvârșit la pian.

Când Rareș avea cinci ani, bunica lui a insistat să îl ducă pe Rareș la Palatul Copiilor la diferite activități. Așa a început să studieze pianul. După doi ani, a început cursurile la Colegiul de Arte Dinu Lipatti din București. 

Citește și: Al patrulea GOLDEN BUZZ la Românii au talent, sezonul 9. Daniela Machidon, ”unul dintre îngerii lui Călinescu”

La ora actuală, este elev în clasa a XI-a și studiază cu și mai mare seriozitate pianul, în speranța că în viitorul apropiat o să fie cunoscut atât pe plan național cât și pe plan internațional. Rareș este mândru de ceea ce a realizat până acum, iar visul său cel mare este să ajungă dirijor.

La el în familie nu cântă nimeni: mama lui este psiholog, iar bunicii sunt pensionari. Părinții au divorțat când Rareș avea 7 ani și Rareș nu ține legătura cu tatăl său. 

Pe lângă muzică, lui Rareș îi place să facă graffiti. 

Momentele importante în plan personal pentru el sunt clipele petrecute cu familia și când merge la concursuri. 

După momentul său impresionant pe scena Românii au talent, sezonul 9 suprem, Andi Moisescu i-a spus: ”Rareș, ești un băiat fericit! Dacă, la 15 ani, tu ți-ai găsit locul tău în viață și drumul tău, cred că ești un băiat fericit, iar Andra a concluzionat: ”Atât avem, patru de DA. Abia aștept să te revăd în etapa viitoare!”. 

”Ăsta mi se pare semn de sănătate într-o societate. Să vezi un copil de 15 ani care face tot ceea ce face un copil de 15 ani, care iubește grafiti-ul, care a ieșit și el cu băieții, cu rucsacul într-o seară, cu niște spray-uri, să dea niște tag-uri prin oraș, și care, de fapt, e un mare pianist în devenire. Care ține la niște detalii și la o eleganță și la un rafinament al actului artistic cum mi-aș dori să văd în toate cazurile, în toate artele posibile. Mă ridic în picioare și o iau așa, ca pe un cadou de Paști”, a comentat ulterior Andi Moisescu momentul lui Rareș Bratu de la Românii au talent. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni