Smiley și Pavel învață balet, iar jurații își amintesc trântele din copilărie!

Smiley și Pavel învață balet, iar jurații își amintesc trântele din copilărie!

Vinerea aceasta, la Românii au talent, jurații povestesc ce trânte au luat de-a lungul timpului, iar Smiley și Pavel Bartoș nu scapă nicio ocazie să se distreze în culise, folosindu-se de multe ori de elementele pe care concurenții le au pentru reprezentațiile lor.

Am luat niște trânte... la una țin minte că eram la o competiție în Germania, dansam, și nu știu cum mergeam cu spatele cu partenera și de-o dată mi-am văzut picioarele în față. Am dat peste unul, zbang pe spate, nu mai puteam sa respir.”, spune Mihai, iar Andi continuă: ”Eu am pățit-o când eram mai mic, la fotbal. Am venit la o centrare alergând, am ratat, n-am atins cu capul și m-am gândit să mă opresc și să mă apuc de bara de sus. M-am apucat de bară și mi-au luat-o picioarele înainte până am devenit paralel cu pământul. N-am mai reușit să mă țin, mi s-au desprins mâinile, am picat fix pe spate și acolo am rămas două minute.”.

Fiind inspirați din ce în ce mai mult de concurenți, Smiley și Pavel decid să învețe balet de la un grup de micuțe balerine. ”I se potrivește poziția 5 lui Smiley? Da, e de râsul lumii, nu? Ar putea face balet?”, le întreabă Pavel. Fetițele fac tot posibilul să-i învețe câteva mișcări, dar dacă vor reuși, vom vedea vineri, de la 20:30.

Chiar dacă emoțiile sunt foarte mari, concurenții vin hotărâți să-și spună pe scenă poveștile prin intermediul talentului și prin momente care lasă jurații fără cuvinte și ridică publicul în picioare.

Românii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni