Schimbare în juriul emisiunii Românii au talent. Alexandra Dinu se alătură echipei în sezonul 11

Schimbare în juriul emisiunii Românii au talent. Alexandra Dinu se alătură echipei în sezonul 11

Opt orașe #unusiunu a străbătut caravana talentului pentru a-i găsi pe acei români pregătiți să strălucească în lumina reflectoarelor noului sezon! Sezonul 11 al emisiunii Românii au talent vine cu surprize pe măsură, printre care și un nou membru al juriului.

Am tras linie și ne pregătim de startul filmărilor, de momentul în care fiecare dintre cei care au trecut de etapa preselecțiilor va demonstra în fața jurațiilor că e gata să cucerească publicul! 

Sezonul 11 va fi încărcat de talente de neuitat, de români dornici să fie pe scenă și de multe surprize. Prima noutate a acestui sezon, de care telespectatorii vor avea parte, este o modificare în componența juriului. Dacă la startul emisiunii făcea parte din gașca juraților, alături de Andi Moisescu și Andra, iar în urmă cu doi ani revenea alături de aceștia și Florin Călinescu, în acest sezon renumitul dansator și coregraf Mihai Petre nu va face parte din echipa juriului!

În locul lui, la masa juriului se alătură Alexandra Dinu, o actriță cu o experiență notabilă în arta spectacolului. Dacă la începutul carierei impresiona telespectatorii cu faptul că producea și prezenta emisiunea ProMotor la PRO TV, din anul 2004 a început să își creioneze un nume în serialele și filmele internaționale, odată cu mutarea în Italia. 

De-a lungul carierei a jucat în 10 seriale de televiziune în Italia și a jucat alături de actori, precum Adrien Brody și Antonio Banderas. 

Vezi mai multe poze cu Alexandra Dinu în GALERIA FOTO de mai jos!

Alexandra Dinu ne asigură ca la masa juraților va îmbina empatia cu exigența și că se va folosi de toate cunoștințele acumulate de-a lungul carierei pentru a oferi răspunsurile potrivite și sfaturile necesare pentru concurenții care mai au de învățat.

Înaintea de a cunoaște ceilalți membrii ai juriului și de a începe filmările, Alexandra declară:

Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit. Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul! Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba!

Fotografii: Getty Images

Românii au talent - #unusiunu

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni