• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • ”Ne-a unit mult mai mult această experiență”. Pavel Bartoș, despre filmările sezonului 11 Românii au talent 

”Ne-a unit mult mai mult această experiență”. Pavel Bartoș, despre filmările sezonului 11 Românii au talent 

”Ne-a unit mult mai mult această experiență”. Pavel Bartoș, despre filmările sezonului 11 Românii au talent 

Spectacolul talentelor revine pe 5 februarie, la PRO TV. Sezonul 11 Românii au talent va fi difuzat de două ori pe săptămână, iar telespectatorii se vor putea bucura de numere spectaculoase, momente inedite, dar și foarte emoționante. 

Ca de fiecare dată în ultimele 10 sezoane, Smiley și Pavel Bartoș au fost alături de concurenți în culise și i-au încurajat în momentele dificile.

Condițiile au fost speciale de această dată, așa cum a mărturisit și Pavel Bartoș într-un interviu acordat pentru protv.ro: ”Nu îmi imaginam că poate fi atât de greu. Să creezi conținut cu atâția oameni, dar respectând măsurile de siguranță, este foarte greu. Nu am mai putut să ne manifestăm așa cum făceam noi de obicei”. 

”Am simțit că suntem ca o familie. Fiecare își dorea să aibă grijă de celălalt, să îl protejeze, ca să ducem la capăt cu bine acest sezon. Ne-a unit mult mai mult această experiență”, a spus Pavel Bartoș.

Mai puțin de o lună! Mai mult de o ediție! Un sezon unu și unu în care talentul va fi la el acasă. Nu ratați, pentru a unsprezecea oară, startul Românii au talent! 

Vezi mai jos interviul integral acordat de Pavel Bartoș 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni