Românii au talent 2021: Pro Dance, spectacol inedit în pași de vals pe acordurile lui Tudor Gheorghe

Hîruță Marius Andrei face dansuri de 26 de ani și niciodata nu s-a gândit să renunțe la pasiunea care i-a devenit și profesie.

Este multiplu medaliat la Campionatul Național și la concursuri internaționale, fost component al lotului național timp de 12 ani, iar acum este coordonatorul și antrenorul Pro Dance Studio. 

“Totodată sunt mândrul tătic al unui băiețel minunat, iar împreună cu mămica lui, dansăm seară de seară un vals înainte de culcare”, spune Marius. 

Pe scena de la Românii au talent a venit cu elevii săi: Radu, Analisa, Darius, Diana, George, Celine, Andrei, Alexandra, Szilard, Maria și Szabina.

Radu & Analisa

Radu spune că dansul este parte din viața lui și fără el nu poate trăi nicio secundă, iar Analisa speră ca nu va trebui să renunțe niciodată la această pasiune. 

Darius & Diana

Darius și Diana s-au apucat de dans de la cinci ani, după ce mamele lor i-au dus în sala de dans. 

George & Celine

George a început la 10 ani, atras de frumusețea și eleganța dansului, dar a și înțeles în scurt timp,  de câtă muncă, determinare și perseverență este nevoie pentru a ajunge la aceste atribute. 

 “Știți ce mi se pare incredibil? Să simți fiecare pas alături de un partener ca și când am fi doar unul, să dezvolți o relație de parteneriat atât de puternică încât cuvintele să fie de prisos. Momentan facem parte din primele 6 perechi din țară la categoria noastra valorică și de vârstă și știu că acesta este doar inceputul”, spune Celine. 

Andrei & Alexandra

Andrei și Alexandra este  perechea finalistă de la Campionatul Național 2020 la secțiunea standard 16-18 ani. El a știut din primul moment când a pus piciorul în sala de dans că aparține locului, chiar dacă era doar un copilaș. Din banii primiți la aniversarea vârstei de 7 ani,  a decis singur să-și cumpere prima pereche de pantofi de dans. 

Alexandra iubește dansul pentru că o lasă să fie ea însăși: “nu pot să compar sentimentul pe care îl am când dansez cu nimic pe lumea asta, îmi dă putere” .

Szilard & Maria 

Szilard s-a oprit la dans pentru că în mintea lui de atunci, cele mai importante erau aplauzele spectatorilor pe care nu le putea uita. Maria a inceput dansul la Piatra Neamț, s-a mutat în Brașov și primul partener pe care l-a primit, a fost cel cu care dansează și azi. 

“Privesc viața ca pe un dans superb, uneori mă mai poticnesc, dar dansez încrezătoare mai departe”.  

Szabina & Marius

Szabina a început și ea de mica, fără ca persoanele din jur sa creadă prea mult în talentul ei. Asta până când rezultatele din concursuri, mișcările frumoase și zâmbetul fără margini au început să se vadă. “Știu că multă lume mă va critica pentru că am atâta încredere în mine, dar asta nu mă va determina să mă opresc din a face ceea ce simt și îmi place”, a mărturisit adolescenta care a dansat alături de profesorul ei.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni