• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2021: Adrenalină și show pe două roți! George Căbăl i-a uimit pe jurați cu pasiunea sa

Românii au talent 2021: Adrenalină și show pe două roți! George Căbăl i-a uimit pe jurați cu pasiunea sa

A condus prima dată o motocicletă la vârsta de 7 ani și i-a plăcut enorm. George este din Poiana Mărului, de lângă Zărnești, unde există și un circuit de motocros.

De mic pedala la bicicletă și fiind mai năzdrăvan mergea cu viteză. Prin cunoștinte și părinți care aveau copiii la motocross a ajuns să probeze un motor. De atunci a făcut o înțelegere cu părinții. 

Dacă intra la liceul Honterus, de germană, care avea clase de la I la XII, părinții urmau să-i ia motor. George s-a ambiționat, a luat examenul și și-a văzut visul cu ochii. 

Părinții lui nu sunt sportivi, dar îl susțin în tot ceea ce face. George a făcut Facultatea de sport și este antrenor de schi, dar nu profesează. Tânărul lucrează la firma familiei, unde este director de transport. 

Este căsătorit și are doi copii, de un an și trei ani. Spune că este devreme să-și dea seama dacă băieții săi îl moștenesc. 

George a fost campion național până in 2007. A participat la Campionatul Balcanic în 2007 și a ratat un titlu din cauze tehnice. În 2011 a luat două titluri (categoria de vârstă și capacitate motor) de campion est european junior. Are trei titluri în zona balcanică. În 2013 a participat la Campionatul Mondial și la cel European, iar în 2014 a făcut o pauză de trei ani.

În 2019 a iesit campion național la MX1. Nu este un sport ieftin, mai ales că un motor bun costă între 6.000-7.000 de euro.

Cele  mai nefericite momente din cariera sa sportivă sunt accidentările. În 2007 și-a fracurat femurul stâng. După 5 luni de recuperare își amintește că la primul antrenament a fost destul de dificil. Din fericire, acum este bine și s-a recuperat complet după toate accidentările.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni