Românii au talent 2021: Cristina Buciucci i-a surprins pe jurați cu o interpretare de excepție 

Cristina Buciucci este soprană în Capela Filarmonicii Naționale din Chișinău. Tânăra spune că talentul l-a moștenit din familie.

„Talentul este vocea mea, cânt de la 3 ani și am început studiile muzicale de la 7 ani. Talentul l-am moștenit de la bunica Maria. Acest talent reprezintă soarta mea, pentru că asta practic de la 7 ani și nu m-am gândit niciodată la o altă profesie”, spune Cristina.

Cristina are Master în Dirijare de Cor din 2014, iar din 2010 practică canto academic cu lectori din Academia de Muzică. 

Cristina le apreciază pe cântărețele Kiri Te Kanawa si Kathleen Battle. Ea crede că poate câștiga Românii au talent și că toți concurenții au șanse egale. Cel mai mult o încurajează mama și surorile ei. 

Cele mai fericite momente din viața ei sunt de obicei atunci când ninge, când e îndrăgostită sau când vizitează locuri noi, care o impresionează.

Dacă ar câștiga marele premiu și-ar îndeplini unele dorințe și ar ajuta persoanele apropiate. Cristina a participat la preselecția Vocea României în 2014 și are medalie la Kick-Boxing în Moldova.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni