Românii au talent 2021: Marius Neagu i-a fascinat pe jurați cu numărul său de iluzionism

Marius Neagu este analist financiar, iar talentul lui este acela de a crea iluzii.

“Am descoperit acest talent în urmă cu 8 ani în momentul în care un coleg de clasa mi-a arătat un număr de iluzionism care pe moment mi-a dat o stare pe care nu o mai simțisem niciodată. În acea clipă am știut exact ce vreau să fac pentru tot restul vieții mele și anume: să transmit emoție oamenilor din jurul meu”, ne-a spus tânărul.

“Pentru mine acest talent înseamnă, fără exagerare, totul! Ceea ce fac m-a ajutat să trec prin unele etape mai puțin plăcute, reușind de fiecare dată să îmi găsesc liniștea printre pachetele de cărți", a mai spus Marius.

La început au fost foarte puțini cei care l-au incurajat. Pe măsură ce timpul a trecut, iar el a progresat, cei din jurul lui au început să-l privească cu alți ochi.

E prima lui apariție TV, dar spune că evenimentele private și publice la care a participat l-au ajutat să scape de emoții.

Spune că poate câștiga Românii au talent. “Sunt "berbec" 100% și de fiecare dată când  am un scop, îmi pun tot sufletul, încăpățânarea și ambiția pentru a reuși. Încă de la primul sezon visez la clipa în care voi fi pe această scenă și voi face tot posibilul să stau cât mai mult în acest concurs. Din  momentul în care am văzut prima ediție Romanii au talent am avur singur vis, acela de a lua parte la acest show, de a fi pe cea mai frumoasa scenă. Scena unde visele chiar se pot indeplini”,  a mai declarat Marius.

Dacă ar câștiga marele premiu, ar investi banii în talentul său pentru a progresa pe cât de mult posibil, iar o parte din bani ar ajunge la copiii care provin din familii defavorizate.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni