• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2021: Gabriel Sasu a combinat dansul și pantomima într-o reprezentație originală 

Românii au talent 2021: Gabriel Sasu a combinat dansul și pantomima într-o reprezentație originală 

Gabriel și-a descoperit latura artistică în urmă cu 7 ani, la cursurile de teatru de la Teatrul Masca. De dans s-a apucat tot în urmă cu 7 ani, când a văzut un videoclip al lui Marqueze Scott. Zice că a învățat singur tot.

Participă la diferite evenimente internaționale de statui vivante. Își dorea să facă teatru pentru a se apropia de oameni și pentru a-i cunoaște. 

Familia îl susține și l-a incurajat să meargă la cursuri de actorie, însă niciun membru din familie nu aparține mediului artistic. Mama este operator logistică, iar tatăl lucrează în construcții. A avut 4 frați din partea tatălui, însă una dintre surori a decedat, nu a cunoscut-o. 

A avut probleme de inimă în copilărie. Nu locuiește cu frații săi, însă ține legătura cu ei. E cel mai mic dintre frati. Toți ceilalti au deja familii întemeiate. 

Alte și alte talente: face beatbox de 4 ani. E pasionat și de dansul popping, cu toate variațiunile lui: tutting, robotic, liquid. 

Face voluntariat de la 14 ani. A văzut tineri din Ferentari și din alte zone sărace din București, care aveau un potențial uriaș dar nu reușeau să îl atingă din cauza sărăciei. Cel mai mult regretă că nu îi poate ajuta pe aceștia pe termen lung.

A mai fost la Românii au Talent în urmă cu câțiva ani și a luat 4 de Da.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni