• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2021: Constantin Garbiș, o adevărată apariție pe scenă, cu o poveste de viață extraordinară

Românii au talent 2021: Constantin Garbiș, o adevărată apariție pe scenă, cu o poveste de viață extraordinară

Este profesor de canto și de chitară în particular, însă a predat șapte ani și la Casa de Cultură din Medgidia.Toți membrii familiei din partea tatălui au fost muzicanți, iar tatăl său a fost bateristul Radioteleviziunii Române. 

A devenit rocker atunci când s-a mutat în Sighetu Marmației pentru o iubită. Acolo a cântat în trupa Hard Rock Faraon. Jaguarul, așa cum este el cunoscut, cânta la tobe și chitară bass. Se mândrește că are studii de muzică și nu cântă după ureche. 

Din acel moment spune că a trăit în stilul rock. Viața și-o împarte între București, Vamă și Medgidia. Vara o petrece în Vamă, unde cântă prin cluburi. 

Se gândește să se retragă și își dorește să își deschidă un magazin de reparații aparatură muzicală, zice că se pricepe. Consideră că are cea mai bună aparatură de sonorizare stradală.

Este căsătorit și se mândrește cu copiii săi, doi băieți și o fată. Nici unul nu cântă. S-a căsătorit de tânăr, la 22 de ani avea primul copil. 

A cântat în deschiderea trupelor mari, precum Cargo sau Phoenix.

La 18 ani a suferit un accident cu motocicleta și de atunci merge cu ajutorul unei carje. Din acel moment nu a mai mers pe motorul cu două roți.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni