• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2022: Adrian Stoica și prietenul lui patruped au încântat publicul cu spectacolul de teatru pus în scenă

Românii au talent 2022: Adrian Stoica și prietenul lui patruped au încântat publicul cu spectacolul de teatru pus în scenă

Adrian are 43 de ani și s-a născut la Brașov. Talentul lui este de a comunica cu câinii. Nu există comenzi, exista cereri de comportament. 

Atunci când comunică cu un câine este ca și cum ar vorbi cu un om. Nu este ceva impus. Câinii vor să stea cu el, vor să facă lucruri împreună. Nu știe cât la sută e talent și cât e studiu. 

A urmat școala de dresaj. În momentul de față este responsabil la nivel național în Italia de sportul disc dog. Totul în viața lui se învârte în jurul câinilor. Ei sunt colegii lui, familia, prietenii. 

Cel mai important moment a fost când a câștigat campionatul mondial. O altă mare satisfacție este proiectul teatral cu câini. Rolul principal îl au câinii, rolul secundar îl au oamenii. 

A fost un proiect care s-a născut pentru persoanele cu deficiențe de auz. Ca ei să poată merge la teatru și să înțeleagă ce se întâmplă pe scenă. A fost ceva inedit în Europa, e singurul care face asta. 

Câștigul lui este dacă reușește să transmită acest mesaj: faptul că aceste animale, câinii, sunt elemente magice în viața noastră. Vrea să vorbească despre importanta câinilor în viața de zi cu zi.

În fiecare zi e fericit, nu are probleme cu stresul. Faptul că jobul său presupune să petreacă mult timp cu câinii este o sursă uriașă de fericire. 

Adrian Stoica și Huricane i-au cucerit pe jurați cu momentul lor. 

Andi Moisescu: “Mi se pare că ai punctat foarte bine toate abilitățile și ale tale și ale ei și mai mult decât atât, ai reușit să faci spectacol în trei minute... ceea ce e mare lucru!”

Mihai Bobonete: “Ai un mare DA!”

Vezi întreaga prestație pe VOYO.

Emisiunea Românii au talent poate fi urmărită în avans cu 24 de ore pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni