• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2022: Lea Kyle a prezentat juraților un număr de quick change: “Femei magician mai rar!”

Românii au talent 2022: Lea Kyle a prezentat juraților un număr de quick change: “Femei magician mai rar!”

Lea este quick change artist, își schimbă hainele foarte repede. A descoperit magia acum 8 ani, mulțumită iubitului ei, Florian Sainvet, care este magician.

A decis să studieze magia și să își facă propriul ei număr. Este pasionată de croitorie și modă. După ce a descoperit quick change-ul pe internet, a realizat că își poate uni cele două mari pasiuni, moda și magia.

Exersează toată ziua, îi place foarte mult să facă asta. Nu are studii speciale. A făcut doar un curs de modă haute couture, unde a învățat să croiască. Asta o ajută să își creeze costumele. 

Florian este persoana care o susține cel mai mult și au lucrat împreuna la crearea acestui număr. A ajutat-o cu efectele, chiar e muncă de echipa. O incurajează și familia. A mai apărut la Got Talent America și Franța. Nu știe dacă poate câstiga dar e sigură că toată lumea se poate regăsi în numărul ei.

Cine nu ar vrea să își poată schimba hainele cu o pocnitură de degete. Cel mai mare vis este să aibă propriul show împreună cu Florian. Cel mai important moment a fost acum 5 ani, după primul ei show. Imediat ce s-a terminat, tot ce voia era să urce înapoi pe scenă.

„Tocmai mi-ai dat un vis nou! Mi s-a părut tare spectaculos. Femeie magiacian mai rar pe aici, pe la Românii au talent. Sunt mândră de tine!”, i-a spus Andra.

Urmărește emisiunea integrală pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni