• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2022: Radu Bănceanu, moment spectaculos de magie! Trucul cu care i-a impresionat pe toți

Românii au talent 2022: Radu Bănceanu, moment spectaculos de magie! Trucul cu care i-a impresionat pe toți

Radu este șofer pe mașină blindată, de transport valori. A mai fost la Românii au Talent în sezonul 6, în acel moment era lăcătuș mecanic.

Magia este un hobby pentru el, performează doar pentru prieteni la evenimente private. Își câștigă banii din transport valori, meserie pentru care a făcut instructaj special. Are pistol și știe să îl manevreze. Până acum spune că nu a avut probleme și că nimeni nu a încercat să îl jefuiască.

Nu a îndrăznit să facă mai mult cu magia, dar speră ca asta să se schimbe. Trucurile și le face singur sau și le cumpară. Îi place mult de David Blaine și speră să ajungă la nivelul său.

Părinții nu sunt prea impresionați de trucurile lui Radu, pentru că sunt oameni simpli, pensionari, însă sunt bucuroși când îl văd la televizor.  

S-a pregătit din greu pentru momentul de la Românii au talent și spune că o să vedem ceva ce nu s-a mai văzut pe post. O să își pună amprenta personală pe un moment spectaculos. Speră ca acum să fie mai bun decât data trecută, chiar dacă nu o să treacă neapărat în semifinală.

Magicianul i-a uimit pe jurați cu trucurile sale și a primit patru de DA.

Urmărește emisiunea integrală pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni