• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2022: Happy Kids au cântat piesa “Happy” a lui Pharrell Williams într-o manieră inedită 

Românii au talent 2022: Happy Kids au cântat piesa “Happy” a lui Pharrell Williams într-o manieră inedită 

Happy Kids este un grup vocal înființat în 2012. Grupul are 100 de membri, dar la Românii au talent au venit cu 46. 

Grupul a fost format de către dirijorul Oana Dobre. Oana spune că îi ține în frâu destul de ușor,  pentru că și ea este tot un copil. A făcut 6 ani de psihologie și o ajuta să îi înțeleagă cât mai bine.

În cor spune că are copii din toate mediile. Sunt și de etnie, copii bolnavi, copii fără posibilități materiale, care fac naveta 60 de kilometri doar pentru curs.

Nu a refuzat niciodată un copil care vrea să cânte. Oană lucrează voluntar la cor și se luptă pentru fonduri, în special pentru copiii care sunt foarte muncitori, unii chiar olimpici. Când merg în tabere, Oană le gătește tuturor copiiilor pentru a scădea din cheltuieli.

Spune că nu este greu să gătești pentru atâția copii dacă îți place ce faci. Au avut până acum concursuri și festivaluri în toată lumea. Au ajuns la Olimpiada Corala Națională, au fost în Paris, Nesebăr, Rimini, San Marino, Cairo, etc. și au obținut rezultate fantastice. Cea mai mare nebunie pe care a făcut-o este faptul că i-a lăsat pe toți în Disneyland Paris și i-a pus să o sune din două în două ore să spună că sunt bine.

Odată, a plecat în deplasare cu un copil care avea guler cervical, împreună cu asistenta de pediatrie după el. Copilul nu dorea să lipsească de la festival.

Urmărește emisiunea integrală pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni