• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2022: Aris Arhire a impresionat juriul cu talentul său de a cânta la vioară: "Nu am mai văzut așa ceva!"

Românii au talent 2022: Aris Arhire a impresionat juriul cu talentul său de a cânta la vioară: "Nu am mai văzut așa ceva!"

Aris este copil ultra-dotat, născut cu o problema gravă la ochi. Și-a depășit condiția, a demonstrat că poți face orice dacă îți dorești.

Aris are instagmus congenital (o distrofie a conurilor), o boală rară, fără tratament. Vede doar 10% și cu toate astea merge la liceu normal (Dinu Lipatti). La 3 luni, mama lui a observat că mișcă ochii într-un mod ciudat și că avea sensibilitate la soare. Au fost la o clinică și au aflat că Aris vede în ceață, iar culorile mai intense decât sunt. Deocamdată nu există operație.

Talentul i-a fost descoperit de către părinți. I-au cumpărat o vioara și l-au trimis să facă lecții. Momentan studiază la Școala de Muzică din Buzău și spune că are parte de un colectiv extraordinar.

Deși studiază de doar 4 ani, Aris rupe vioara în două. Nu i se pare neapărat un lucru extraordinar ceea ce face el.

Nu moștenește talentul de la nimeni, zice el. Mama sa este asistent personal pentru Aris. Tatăl lucrează în Spania ca să îi poată asigura lui Aris un trăi decent.

Visul lui Aris este să devină un violonist celebru de folclor precum Caliu. Aris este mai  pasionat de muzica tradițională decât cea clasică și chiar îi place să o stilizeze cu elemente de hip-hop.

Ediția integrală Românii au talent se vede și pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni