• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Andi: ”A fost o poveste completă”. Telespectatorii au încheiat săptămâna cu ochii pe show-ul Românii au talent!

Andi: ”A fost o poveste completă”. Telespectatorii au încheiat săptămâna cu ochii pe show-ul Românii au talent!

Andi: ”A fost o poveste completă”. Telespectatorii au încheiat săptămâna cu ochii pe show-ul Românii au talent!

Dansuri populare, teatru dans, interpretări vocale sau cu instrumente sau dansuri contemporane. O seară care le-a avut pe toate! 

După cum a spus Andi Moisescu la finalul unui număr: ”A fost o poveste completă”. Alături de cei patru super jurați și cei doi îndrăgiți prezentatori, românii au ales să-și încheie săptămâna cu ochii pe PRO TV urmărind o nouă seară a audițiilor.  

Momentele de pe scenă i-au ridicat pe toți cei prezenți în sală în picioare și au demonstrat spectaculozitatea acestui sezon. Printre cei care au venit în fața juraților s-au aflat și cei de la UDI Team care l-au convins pe Dragoș Bucur să ofere și ultimul golden buzz. ”Povestea voastră încurajează oamenii să-și folosească jumătatea bună”, le-a spus acesta. Însă, aceștia nu au fost singurii care au obținut aprecierile juraților, alți tineri visători reușind să obțină DA-urile la care sperau și să se califice în următoarea etapă. 

Ca în fiecare săptămână, show-ul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:57. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.5 puncte de rating și 34.9% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 4.7 puncte de audiență și 14.4% share. De-a lungul difuzării, aproape 2.2 milioane de români s-au bucurat de o seară cu super talente, iar în minutul de aur, la ora 22:15, aproape 2.8 milioane de telespectatori erau cu ochii pe show.

Au reușit să îi convingă pe jurați și să se califice în următoarea etapă: Călușarii din Brănești, Liu Nan, Gabriela Cristea, Andrei Luca, Georgiana Enică, Bianca Măndescu, Adrian Red, Jokers Crew, Elizabeth Nizza, Duality – Roxana Gurău și Clara Copoț, Școala de Balet Denisse, Maria Corobăianu, Eva Nicolescu, One Line Dance, Elvis Germany și Răzvan Bârsan. 

Momentele voastre favorite din edițiile de până acum, dar și emisiunea online Backstage Show cu Pavel Bartoș și Smiley, se pot vedea vedea în exclusivitate pe VOYO! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni