Românii au talent 2022 FINALA: Gabriela Dincă, moment ravisant. ”Copiii sunt niște îngeri”

Vineri seara, în marea finală Românii au talent, Gabriela Dincă a oferit juriului și publicului un moment absolut spectaculos. 

Andi Moisescu: ”Câtă sensibilitate și cât talent pentru un copil. Te admir pentru maturitatea ta artistică. Aș vrea să le mulțumesc din suflet tuturor celor care te-au votat”

Dragoș Bucur: ”E paradoxal că în aceeași persoană poți să vezi maturitate și, în același timp, inocență. Oamenii uită că, de fapt, copiii sunt niște îngeri”.

Jurații au spus despre ea că are toate șansele să devină următoarea Nadia Comăneci a României. Andi a vrut să se asigure că Gabriela Dincă ajunge în semifinale, așa că a apăsat Golden Buzz-ul în preselecții.

În semifinală, Gabriela i-a cucerit pe telespectatori, care au votat-o și i-au asigurat locul în marea finală. Aceasta a avut un număr impresionant pe scena talentelor în care a îmbinat elemente de acrobație, balet și gimnastică. 

"Ești făcut ca să fii campioană. Tu poți să ajungi un campion mondial. Bravo!”,
i-a spus atunci Mihai Bobonete. 

Gabriela spune că atunci când dansezi, trebuie să transmiți o emoție. Să arăți oamenilor că ești foarte puternic. Ea face gimnastică ritmică de la 6 ani. Când va fi mare visează să fie coregrafă și să își deschisă o școală de gimnastică. 

Dacă vrei ca Gabriela Dincă să cîștige marea finală Românii au talent, voteaz-o AICI

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni