• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Momentul magic pe care Amalia Enache nu îl va uita niciodată! Află povestea incredibilă din viața prezentatoarei PRO TV

Momentul magic pe care Amalia Enache nu îl va uita niciodată! Află povestea incredibilă din viața prezentatoarei PRO TV

Momentul magic pe care Amalia Enache nu îl va uita niciodată! Află povestea incredibilă din viața prezentatoarei PRO TV

Noul sezon Românii au Talent este pe cale să înceapă! Telespectatorii vor trăi magia momentelor începând cu data de 20 ianuarie atât la PRO TV, cât și pe VOYO!

Până când jurații vor oferi DA-urile celor mai buni concurenți, câteva vedete au acceptat să împărtășească momentele magice pe care le-au trăit până acum!

Printre ele se află și Amalia Enache, frumoasa prezentatoare de la PRO TV. Iată povestea pe care nu o va uita niciodată!

„25 decembrie 2015, primul Crăciun cu lună plină în emisfera vestică din 1977 încoace! Adică, exact din anul nașterii mele încoace. Petreceam acel Craciun pe o plajă din Uruguay și avea să devină cel mai magic Crăciun din viața mea! Acela în care eu aflam că sunt însărcinată. Tocmai de aceea, un an mai târziu, la următorul Crăciun aveam să îmi botez fiica. Cu reconfirmare în biserica din interiorul celebrei statui a lui Isus din Rio de Janeiro.

Iar, atunci, în noaptea de Crăciun cu lună plină pe plajă au venit și “ursitoarele”. S-a pornit un concert spontan de colinde sub lună plină între noi cei de pe plajă, iar una dintre turiste a acoperit totul cu o voce absolut magică. Așa cum i se face Andrei pielea de găină la Românii au talent, așa mi s-a întâmplat și mie. Aveam să aflu că cea care canta era de fapt o tânără soprană la Covent Garden. Iar cel care a acompaniat-o spontan la acordeon era de fapt dirijor la Filarmonica din Montevideo. Magia mea are muzica, plaja, luna plină, iubire. Dar mai ales, are viață. E Alma mea”, a povestit Amalia Enache.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni