• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2023: "Țara asta se va mândri cu tine". Nicholas Mihalache i-a cucerit pe jurați cu talentul său la pian

Românii au talent 2023: "Țara asta se va mândri cu tine". Nicholas Mihalache i-a cucerit pe jurați cu talentul său la pian

Nicholas Mihalache este elev al Liceului de Muzică “George Enescu” unde studiază pianul din clasa I a.  Pentru a doua oară pe scena de la Romanii au talent, după ce a participat și în sezonul 8, ajungând în finala, Nicholas i-a impresionat pe jurați.

Este fascinat de Chopin, și recunoaște că cel mai ușor se exprimă prin muzică și mai puțîn prin cuvinte. Nu are alte pasiuni în afară de pasiunea pentru muzică, așa că de cele mai multe ori, ocupația lui – chiar și atunci când este în timpul lui liber – este să asculte muzică pe tabletă sau telefon. 

Cel mai probabil, pasiunea pentru pian i-a fost insuflata de tatăl sau, acesta fiind absolvent al Colegiului Național de Muzică ‘George Enescu’. Cântă la pian, clarinet, saxofon și acordeon și recunoaște că exersează zilnic cu fiul sau, acasă, pentru a-l ajuta să devna din ce în ce mai bun.

Vezi interpretarea sa la pian în materialul video de mai sus.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni