• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • 24 de concurenți s-au calificat în semifinalele Românii au talent! Ultima ediție a preselecțiilor, lider de audiență

24 de concurenți s-au calificat în semifinalele Românii au talent! Ultima ediție a preselecțiilor, lider de audiență

24 de concurenți s-au calificat în semifinalele Românii au talent! Ultima ediție a preselecțiilor, lider de audiență

Cea mai mare și liberă scenă din România și-a aprins, aseară, luminile pentru ultima dată în etapa preselecțiilor! Cu gândul la marele premiu de 120.000 de euro, au venit în fața juraților și cei din urmă curajoși ai acestui sezon. Fiecare dintre ei și-a dat frâu liber emoțiilor și a încercat să demonstreze că merită șansa de a străluci! După un sezon magic în care peste 300 de concurenți au ajuns în fața juraților, doar 24 s-au calificat în semifinalele live care încep vinerea viitoare. 

Membrii juriului au avut o misiune extrem de dificilă când au trebuit să decidă dintre toți cei care au obținut 3 sau 4 de DA, pe cine vor trece mai departe la etapa în care puterea se mută în mâna publicului. Pentru cei 24, ”recunoașterea le dă curaj pentru etapele live”, în timp ce pentru cei care show-ul s-a încheiat în această etapă, ”așteptările neîmplinite sunt un îndemn că trebuie să schimbi ceva”. 

Ultima ediție a preselecțiilor a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 24:16. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.7 puncte de rating și 35.5% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.5 puncte de audiență și 11.7% share. De-a lungul difuzării, peste 2.1 milioane de români au trăit cu sufletul la gură alături de concurenții care urcau pe scenă, iar în minutul de aur, la ora 21:29, peste 3.1 milioane de telespectatori erau cu ochii pe emisiune și așteptau decizia juriului. 

Cei 24 de concurenți calificați în semifinale sunt: Rareș Prisacariu,Carina Veghiu, Marco Cristoferi, Eduard Sălăgean, Garry Cozma, Bad Salsa, Monique Family, Albert Gugulan, Sandip Brahamin, Taheira Sașa, Ștefan Popescu, Sara Piliego, Denisia Sănduleac, Olya și Valera, Rhamadani Brothers, Katrinel Prisăcaru, Amira Oloșutean, Bianca Avram, Oleg Spînu, Gabriel Mardale, Florin Zgăvârdici, Teodora Vasilichi, Andrei Gîrjob și Sânziana Iani și Mihai Adrian.

Vinerea viitoare, de la 20:30, nu ratați prima semifinală live, în direct pe PRO TV! Până atunci, toate momentele voastre favorite pot fi urmărite pe VOYO.  

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni