• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2023 - semifinala 1. Trupa Bad Salsa, moment spectaculos de dans: "Pare că sunt de pe altă planetă"

Românii au talent 2023 - semifinala 1. Trupa Bad Salsa, moment spectaculos de dans: "Pare că sunt de pe altă planetă"

Românii au talent 2023 - semifinala 1. Trupa Bad Salsa, moment spectaculos de dans: "Pare că sunt de pe altă planetă"

Duo-ul Bad Salsa, care a primit Golden Buzz-ul de la Smiley și Pavel Bartoș la preselecții, a încins atmosfera în prima semifinală Românii au talent 2023 cu mișările de dans nebunești

Juriul a apreciat momentul de dans.
 

Andi Moisescu: "Mi s-a părut o nebunie și prima oară. În continuare mi se pare nebunie. Nu-mi vine să cred ce se poate întâmpla pe scenă. Eu cred că trebuie să fii foarte odihnit să dansezi așa. Pare că sunt de pe altă planetă"

Andra: "După momentul din preselecții m-am gândit că ceva mai spectaculos cu ce ar putea veni. Nu știu de unde găsiți atâta energie, dar sunteți fabuloși"

Mihai Bobonete: "Tu ești așa micuț și o arunci și o prinzi. Este o chestie între talent, comedie, dans. Este exact ce-i trebuie unui show TV. Bravo vouă, ați făcut ravagii"

Dragoș Bucur: "Ați adus ceva din Bollywood aici pe scena. Este amestecul asta de spectaculos, de sclipici, de periculos, de lucruri care pare că le faci doar cu efecte speciale. E foarte frumos ce faceți"

Bad Salsa este un duo indian de dansuri salsa care și-a câștigat faima după ce a luat trofeul în cel de-al patrulea sezon de la India's Got Talent.

Cei doi membri s-au antrenat la ”The Bivash Academy of Dance”, care este una din cele mai prestigioase academii de dans din India. Acolo s-au cunoscut și au început să concureze în competițîi naționale de dans din India sub numele de Bad Salsa.

Pe plan internațional, duo-ul a participat și la emisiunea ITV Britain's Got Talent: The Champions și la cel de-al cincisprezecelea sezon al emisiunii NBC America's Got Talent, unde au fost finaliști. 

Dacă ți-a plăcut BAD SALSA, votează online, pe https://vot.romaniiautalent.protv.ro/, gratuit, sau trimite 10 prin SMS la 1444, valabil in retelele de telefonie mobila Telekom, Orange, Vodafone si DigiMobil. Tariful fiecarui vot prin SMS este de 0,48 €, TVA inclus.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni