• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2023 - semifinala 1. Oleg Spînu a schimbat registrul și i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Românii au talent 2023 - semifinala 1. Oleg Spînu a schimbat registrul și i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Vineri seara, în prima semifinală live Românii au talent 2023, Oleg Spînu a avut o interpretare de excepție, cu o piesă pe care i-a dedicat-o mamei lui. 

Juriul a apreciat prestația lui Oleg, aplaudându-l în picioare,  și și-a exprimat părerea legată de talentul adolescentului. 

Andi Moisescu: ”Omule, ce am văzut în seara asta e de domeniul incredibilului. Sunt șocat, în cel mai plăcut sens al cuvântului”

Andra: "Cea mai frumoasă surpriză mi-ai făcut-o! Nu ai zice că ești cântăreț de muzică populară... Pornesc un turneu de muzică populară și vreau să fiu unul dintre invitații mei, să urci pe scenă cu mine”.

Mihai Bobonete: "Din punctul meu de vedere, cam asta e rețeta să câștigi Românii au talent. Eu cred că românii ar trebui să-ți acorde încrederea”

Dragoș Bucur: ”Oleg, ești foarte bun. Cred că poți să câștigi sezonul ăsta. Foarte bine! Emoție, voce, prezență.... ai eclipsat șase femei”


Oleg Spînu vine din Republica Moldova și este este singurul artist din familie. Cântă la vioara, chitară, fluier, saxofon, dar și cu vocea.

Este cunoscut în Chișinău și în toată Moldova, chiar și în România și este adesea chemat la petreceri private ca invitat special. Nu a mai participat la Românii au talent și a venit să arate lumii că este un om bun și un “doctor al sufletului”, prin muzica sa. 

Dacă ți-a plăcut OLEG SPÎNU, votează-l online, pe https://vot.romaniiautalent.protv.ro/, gratuit, sau trimite 05 prin SMS la 1444, valabil in retelele de telefonie mobila Telekom, Orange, Vodafone si DigiMobil. Tariful fiecarui vot prin SMS este de 0,48 €, TVA inclus.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni