De la 20:30, 12 concurenți vor oferi momente de neuitat în prima semifinală live Românii au talent!

De la 20:30, 12 concurenți vor oferi momente de neuitat în prima semifinală live Românii au talent!

14 ediții de preselecții, sute de concurenți care au urcat pe cea mai mare scenă a talentului pentru a demonstra ceea ce pot și a primi DA-uri care au transformat visurile în realitate... Pentru 24 dintre ei încep emoțiile etapelor live. În această seară, 12 dintre aceștia își vor da testul în fața celor de acasă, în prima semifinală live a sezonului. 

Dintre cei 12, doar 5 se vor califica direct în marea finală de pe 12 mai. Acestora li se vor alătura alți 5 săptămâna viitoare, dar și un alt concurent care va primi wild card de la cei patru jurați la finalul celei de-a doua semifinale. Astfel, 11 curajoși vor da lupta pentru premiul cel mare, de 120.000 de euro într-un show de neratat. 

În această seară, românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1444 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online pe romaniiautalent.protv.ro. 

Se anunță a fi o seară de neuitat, începând cu ora 20:30, live pe PRO TV! Curajoșii serii sunt: Albert Gugulan, Amira Olosutean, Andrei Gîrjob, Bad Salsa, Bianca Avram, Florin Zgăvârdici, Gabriel Mardale, Monique Family, Oleg Spînu, Rareș Prisacaru, Sânziana Iani și Mihai Adrian și Teodora Vasilichi.

Un moment special va fi oferit de Darius Mabda, câștigătorul sezonului trecut, dar și cel care anul acesta a reprezentat România la America’s got talent: All stars. Înainte să revină pe scena care l-a făcut cunoscut, acesta a spus: „Emoție și totuși o reală bucurie. Acestea sunt cele două sentimente pe care le-am avut când am pășit încă o dată în studiouri pentru repetiții. Abia aștept seara semifinalei pentru a fi iar aproape de jurați, prezentatori și toți cei de acasă”.

Cu experiența 360 powered by Vodafone EasyTech, poți urmări Românii au talent așa cum nu ai mai făcut-o până acum. Poți face parte din magie din confortul casei tale sau de oriunde vrei tu. Totul este la doar un click distanță!

Te așteptăm pe https://www.protv.ro/romaniiautalent/vodafone360, vineri, 28 aprilie, începând cu 20:30. Cu ajutorul unei camere 360, poți face un tur virtual al platoului Românii au talent și poți urmări prestația concurenților ca și cum ai fi în prima linie a scenei.

 

Ediția Românii au talent din această seară poate fi urmărită live pe PRO TV și VOYO!  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni