• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2023 FINALA. Monique Family a deschis show-ul cu o coregrafie spectaculoasă și a zguduit scena! 

Românii au talent 2023 FINALA. Monique Family a deschis show-ul cu o coregrafie spectaculoasă și a zguduit scena! 

Scena talentelor a vibrat din nou cu o coregrafie spectaculoasă marca Monique Family. 

Juriul a fost extrem de impresionat și a apreciat prestația trupei Monique Family.

Andra: ”Voi dețineți toate ingredientele unui show perfect. Cea mai bună energie, de care aveam nevoie”

Andi Moisescu: ”De atâtea fete îl văd eu înconjurat pe Smiley acasă! Eu reușesc foarte mult efortul, vreau să vă felicit”

Dragoș Bucur: ”A fost o surpriză foarte plăcută. Pot să spun cu inima pe inimă că v-ați prezentat că niște profesioniști”

Mihai Bobonete: ”Copii, trebuie să vă spun că m-ați copleșit cu entuziasmul vostru. Ar fi important ca niciunul dintre voi să nu uitați această surpriză frumoasă care a fost sezonul 13”

Copiii din grupul Monique Family sunt elevi ai școlii de dans „Monique”. Sunt 7 grupe avansate și din acestea au fost selectați cei mai buni copii, cei mai competitivi, cei care nu lipsesc des de la cursuri, cei care au atitudine și care au putut face față acestei provocări.

Tematica spectacolului pe care l-au prezentat în audiții a fost construită după filmul celebru „The Greatest Showman”, iar coregraful grupului este Monica Avram.

Copiii își doresc foarte mult să câștige Românii au talent. Atuul lor este că sunt foarte diferiți. Este o trupă formată din mulți membrii, copiii cei mici sunt foarte talentați și se ridică la nivelul celor mari.

Tu alegi câștigătorul Românii au talent, sezonul 13! Dacă trupa MONIQUE FAMILY este favorita ta, voteaz-o online, pe https://vot.romaniiautalent.protv.ro/, gratuit, sau trimite 01 prin SMS la 1444, valabil în rețelele de telefonie mobilă Telekom, Orange, Vodafone și DigiMobil. Tariful fiecărui vot prin SMS este de 0,48 €, TVA inclus.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni