• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2023 FINALA. Taheira Sașa a plutit deasupra scenei, cu o serie de acrobații spectaculoase

Românii au talent 2023 FINALA. Taheira Sașa a plutit deasupra scenei, cu o serie de acrobații spectaculoase

Taheira Sașa a făcut încă o dată spectacol pe scena talentelor. Acrobata de 13 ani, pentru care Dragoș Bucur a apăsat Golden Buzz-ul, a avut o prestație aplaudată îndelung de către juriu și public.

Românii au talent 2023 FINALA. Taheira Sașa a plutit deasupra scenei, cu o serie de acrobații spectaculoase ---

”Ești exact ca și acest sezon. Ești magică!”

 

Juriul a fost extrem de impresionat și a apreciat prestația Taheirei Sașa. 

Andra: ”Ești exact ca și acest sezon. Ești magică! Ai avut o evoluție extraordinară. Mi-au plăcut alegerile tale și te felicit.”

Andi Moisescu: ”Momentul pe care l-am văzut acum a fost profesionist și profund. Este fără precedent în emisiunea asta”

Dragoș Bucur: ”Eu am apreciat foarte mult nu atât numărul de acrobație, cât numărul de dans. Ești o dansatoare foarte grațioasă, cu foarte multă emoție. Ești unul dintre cei care merită să câștige această finală”.

Mihai Bobonete: ”Incredibil. Iar m-ai făcut să mi se taie respirația. De fiecare dată, aduci mai multă dificultate în prestația ta. Ai tot ceea ce-ți trebuie ca să fii cunoscută în toată lumea”


Taheira Sașa are 13 ani și locuiește în București. A făcut tot felul de sporturi, iar la 8 ani a descoperit singură Școală de Circ în București, unde a rămas din pură pasiune și a învățat acrobația pe cerc. 

A fost la foarte multe competiții, iar anul acesta a câștigat titlul de vicecampioană națională și va reprezenta România la Campionatul Mondial din Elveția.

Visul ei este să lucreze la Cirque du Soleil, iar părinții o susțin în totalitate. Pe lângă pasiunea pentru acrobație, Taheira cântă și la pian. „Prin numărul meu vreau să arăt lupta de a ieși din tipare. În seara aceasta îmi trăiesc visul”, a spus concurenta la audiții, înainte de a păși pe scenă. 

Acrobata a primit mai mult decât a visat. După prestația uluitoare din audiții, Dragoș Bucur a apăsat Golden Buzz-ul. În semifinală, Taheira a ajuns și la inimile telespectatorilor, care au votat-o și au trimis-o în marea finală Românii au talent. 

Tu alegi câștigătorul Românii au talent, sezonul 13! Dacă TAHEIRA SAȘA este favorita ta, voteaz-o online, pe https://vot.romaniiautalent.protv.ro/, gratuit, sau trimite 19 prin SMS la 1444, valabil în rețelele de telefonie mobilă Telekom, Orange, Vodafone și DigiMobil. Tariful fiecărui vot prin SMS este de 0,48 €, TVA inclus.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni