Taheira Sașa, despre experiența Românii au talent: „A fost mai mult decât un vis împlinit!”

Taheira Sașa, despre experiența Românii au talent: „A fost mai mult decât un vis împlinit!”

La Românii au talent, Taheira Sașa a primit mai mult decât a visat! După prestația uluitoare din audiții, Dragoș Bucur a apăsat Golden Buzz-ul, iar acrobata a ajuns în semifinalele sezonului 13. Adolescenta a ajuns și la inimile telespectatorilor care au votat-o și au trimis-o în marea finală Românii au talent. 

Taheira ne-a vorbit despre ce a însemnat experiența Românii au talent pentru ea, cum i s-a schimbat viața după participarea la emisiune și le-a transmis un mesaj ferm celor care au talent, dar se tem să fie văzuți de milioane de oameni. 

Când privești în urmă, ce a însemnat experiența Românii au talent pentru tine?

Experiența Românii au talent a fost mai mult decât un vis împlinit, am avut ocazia să îmi împărtășesc pasiunea cu atâta lume, să îi încurajez pe mulți și să îmi depășesc limite.

Ce sfaturi ai folosit dintre cele primite de la jurați pe mai departe în pregătirea ta?

Pe lângă cuvintele frumoase și încurajările juraților, de care am fost de multe ori copleșită, faptul că au spus că numerele mele au fost printre cele mai spectaculoase, profunde, bine pregătite, și chiar fără precedent în istoria show-ului Românii au talent... m-au responsabilizat, m-au întărit și m-au propulsat într-un maaare fel!

Ai continuat să muncești la pasiunea ta? Ce rezultate ai mai obținut între timp?

Bineînțeles că am continuat să muncesc la pasiunea mea, chiar cu și mai mult spor! Doar asta e pasiunea mea! Acum sunt parte a Circului Metropolitan, unde mă antrenez zilnic cu super-profesioniști, de la care am atâtea de învațat! 

Am devenit campioană națională cu record mondial de punctaj, m-am calificat la patru discipline la Campionatele Mondiale, deci o să reprezint România din nou, cu sârguință și onoare.


Ce sfat le-ai da celor care au emoții să se înscrie în sezonul 14?

I-aș sfătui să nu își lase emoțiile să îi controleze! Nu au nimic de pierdut! Îi așteaptă o experiență minunată! Și să nu se subestimeze! Ar putea fi uimiți de rezultate, trebuie doar să încerce! Experiența e fantastică!

Cum arată pentru tine vara aceasta? Ce planuri ai?

Vara aceasta plănuiesc să mă antrenez și să progresez mult, mai ales că mă așteaptă Campionatele Mondiale în toamnă și alte proiecte importante. Dar o să mă bucur și de mare și de munte, să îmi încarc bateriile în mod natural, alături de familia mea minunată.

Toți cei care au un talent și vor să-l arate întregii țări sunt așteptați pe site-ul inscrieri.protv.ro pentru a completa formularul de înscriere pentru sezonul 14 Românii au talent! Toate detaliile AICI.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni