• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Cum i s-a schimbat viața Carinei Veghiu după participarea la Românii au talent: „Este o experiență unică!”

Cum i s-a schimbat viața Carinei Veghiu după participarea la Românii au talent: „Este o experiență unică!”

Cum i s-a schimbat viața Carinei Veghiu după participarea la Românii au talent: „Este o experiență unică!”

Carina Veghiu a uimit jurații încă de la audiții, iar Andi Moisescu i-a oferit pe lângă aplauze și râvnitul Golden Buzz. Andra i-a spus că este vocea ei preferată din tot concursul, iar în marea finală a sezonului 13 a ajuns după ce a primit un Wild Card de la jurați. 

Adolescenta ne-a vorbit despre experiența de la Românii au talent și a transmis un mesaj pentru cei care vor să se înscrie în sezonul cu numărul 14. 

Când privești în urmă, ce a însemnat experiența Românii au talent pentru tine?

Experiența Românii au talent a fost foarte importantă și plină de emoție pentru mine. Încă de când eram foarte mică, mi-am dorit să particip la această emisiune, să urc pe o scenă atât de mare, cu un public atât de numeros. Mi-am îndeplinit unul dintre cele mai mari visuri, poate mai mult decât m-aș fi gândit vreodată, mai ales atunci când am primit Golden Buzz-ul domnului Andi Moisescu. Aceași mare bucurie am trăit-o când am primit Wild Card-ul din partea juriului pentru a ajunge până în Marea Finală Românii au talent. Această experiență a fost extraordinară și plină de învățăminte, atât în fața camerelor, cât și în spatele lor. Este o experiență unică! M-am simțit minunat!

Ce sfaturi ai folosit dintre cele primite de la jurați pe mai departe în pregătirea ta?

Sfaturile juraților m-au ajutat foarte mult, atât pe parcursul întregii emisiuni, cât și după încheierea acesteia. Încerc să profit de fiecare oportunitate și să cânt cu multă pasiune, astfel încât să transmit cât mai multă emoție. Continui să fac acest lucru ori de câte ori am ocazia și să urc pe fiecare scenă cu multă încredere și dorință de a transmite mesajele tuturor pieselor prin interpretarea mea. Realizez că trebuie să muncesc și să mă perfecționez în continuare, pentru a avea o reprezentație cât mai reușită pentru publicul meu. Mă străduiesc să ofer tot ce am mai bun. Totodată, încerc să-mi identific propriul stil în muzică.

Ai continuat să muncești la pasiunea ta? Ce rezultate ai mai obținut între timp?

Imediat după încheierea emisiunii, am avut o mică pauză, însă am reluat destul de repede studiul alături de domnul profesor de canto. Îmi place foarte mult să cânt și îmi doresc mereu să evoluez, de aceea nu pot rezista mult timp fără să exersez. Între timp, am mai susținut recitaluri la diferite evenimente private, cât și publice, cum ar fi: festivaluri de canto, evenimente de Ziua Copilului, susținute în parcuri sau alte locații. Totodată, am înregistrat și filmat un videoclip pentru o piesă, pe care urmează să o lansez în curând.

Ce sfat le-ai da celor care au emoții să se înscrie în sezonul 14?

Celor care au emoții sau poate le este teamă să se încrie în sezonul 14 Românii au talent, îi sfătuiesc să nu mai stea pe gânduri nici o clipă, să meargă cu cea mai mare încredere să se încrie. Nu au nici un motiv să nu încerce, măcar. Este o experiență foarte frumoasă, interesantă, din care vor avea multe lucruri de învățat. Trebuie să se bucure, să se distreze, deoarece vor avea parte de o experiență de neuitat. Daca acesta este marele lor vis, atunci să nu ezite în nici un moment. 

Cum arată pentru tine vara aceasta? Ce planuri ai?

Vara aceasta cred că va fi una foarte frumoasă, plină de activități, dar și cu relaxare alături de familia mea. Am început deja să lucrez la temele de vacanță, merg în continuare la cursurile de canto, unde mă bucur din plin de momente frumoase, mă plimb aproape în fiecare zi cu bicicleta. Totodată, plănuim să mergem cateva zile și la mare, unde cu siguranță am să profit din plin de apă și de soare. Tot în această vară, voi lansa o piesă în limba romană, compusă de dl. Bogdan Negroiu.

Toți cei care au un talent și vor să-l arate întregii țări sunt așteptați pe site-ul inscrieri.protv.ro pentru a completa formularul de înscriere pentru sezonul 14 Românii au talent! Toate detaliile AICI.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni