• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Bianca Avram, despre experiența Românii au talent: „Nu pot să o asemăn cu nimic din ceea ce am trăit până acum”

Bianca Avram, despre experiența Românii au talent: „Nu pot să o asemăn cu nimic din ceea ce am trăit până acum”

Bianca Avram, despre experiența Românii au talent: „Nu pot să o asemăn cu nimic din ceea ce am trăit până acum”

În audițiile Românii au talent, Bianca Avram l-a făcut pe Mihai Bobonete să apese Golden Buzz-ul care a trimis-o direct în semifinale. Acolo a primit ropote de aplauze pentru numărul impresionant de dans contemporan, iar telespectatorii au votat-o și i-au oferit un loc în marea finală a sezonului 13. 

Adolescenta ne-a declarat că a avut parte de momente unice pe parcursul întregii emisiuni și că nu poate asemăna experiența de la Românii au talent cu nimic din ceea ce a trăit până acum. 

Când privești în urmă, ce a însemnat experiența Românii au talent pentru tine?

Când privesc în urmă vis-a-vis de participarea mea la Românii au talent, îmi revin în minte toate momentele extrem de plăcute și unice pe care le-am trăit pe parcursul întregii emisiuni. Am venit la preselecții fără nicio așteptare și am ajuns să evoluez până în finală. A fost o experiență minunată pe care nu pot să o asemăn cu nimic din ceea ce am trăit până acum în viața mea. M-au încercat, deopotrivă, sentimente de bucurie, dar și de teamă, alternativ, că poate nu voi fi la înălțimea așteptărilor celor din jur, deși îmi doream acest lucru și în mod deosebit mi-a plăcut întreaga echipă, care a fost alături de toți concurenții, de parcă făceam parte cu toții din aceeași familie. Această experiență este de neuitat și îmi voi aminti de ea cu multă plăcere, toată viața mea. Nu în fiecare zi  se întâmplă lucruri atât de mărețe și nu pot fi decât fericită și recunoscătoare că am fost o persoană norocoasă că m-am aflat acolo, pe acea scenă minunată.

Ce sfaturi ai folosit dintre cele primite de la jurați pe mai departe în pregătirea ta?

Jurații au fost niște oameni minunați care m-au încurajat tot timpul să merg pe acest drum pe care am pornit și așa voi face în viitor pentru că pentru mine dansul și sportul, în general, sunt parte din viața mea și nu aș putea trăi fără să fac toate acestea.

Ai continuat să muncești la pasiunea ta? Ce rezultate ai mai obținut între timp?

De când s-a terminat emisiunea Românii au talent, nu am încetat nicio clipă să mă pregătesc pentru viitor și să muncesc pentru pasiunea mea. Nu am făcut nicio pauză pentru că acasă mă așteptau doamna mea coregraf și fetele din familia mea de la sală, cu noi concursuri și nu am simțit nicio clipă că ar fi cazul să fac pauză în activitatea mea de dinainte de emisiune. Singurul lucru pe care nu am putut deocamdată să-l fac, este să dansez solo pe o altă scenă pentru că acum, parcă toate celelalte scene mi se par mici în comparație cu scena Românii au talent. Mergem la concursuri cu grupul, câștigăm multe premii, dar deocamdată fără solo. Pe plan extern, ne pregătim pentru un concurs în Dubai si sunt foarte încântată că vom cunoaște și altfel de scene pentru că orice experiență este benefică în viața de dansator.


Ce sfat le-ai da celor care au emoții să se înscrie în sezonul 14?

Celor care vor să se înscrie în sezonul numărul 14, le transmit să vină cu inima deschisă, fără nicio așteptare, să se simtă bine pe scenă și să aibă încredere în ei. Nu se știe niciodată ce le rezervă viitorul și dacă nu încerci, nici nu ai de unde să știi dacă vei fi sau nu tu cel ales.

Cum arată pentru tine vara aceasta? Ce planuri ai?

Vara aceasta fac antrenamente zilnic, ca în fiecare vară de altfel, fac practică pentru a învăța de la doamna mea coregraf cum să antrenez copiii pentru performanță, merg la plajă, particip la evenimente, atunci când sunt solicitată și încerc să mă și distrez alături de prieteni la petreceri, festivaluri și pe unde se mai ivesc ocazii.

Toți cei care au un talent și vor să-l arate întregii țări sunt așteptați pe site-ul inscrieri.protv.ro pentru a completa formularul de înscriere pentru sezonul 14 Românii au talent! Toate detaliile AICI.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni