• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Albert Gugulan, finalistul sezonului 13, pregătește un concert special la Râmnicu Sărat: „Aștept cu nerăbdare acest eveniment din viața mea”

Albert Gugulan, finalistul sezonului 13, pregătește un concert special la Râmnicu Sărat: „Aștept cu nerăbdare acest eveniment din viața mea”

Albert Gugulan, finalistul sezonului 13, pregătește un concert special la Râmnicu Sărat: „Aștept cu nerăbdare acest eveniment din viața mea”

În urmă cu doar câteva luni a impresionat o țară întreagă și a reușit să se califice în marea finală a sezonului 13 Românii au talent. Acum, Albert Gugulan, talentatul pianist se pregătește de un nou moment important în cariera lui – primul concert live în orașul natal.

Gallery

Pe 10 februarie, de la ora 17:00, în Centrul Cultural “Florica Cristoforeanu”, din Râmnicu Sărat, Buzău, Albert pregătește o serie de surprize într-un eveniment în care accesul va fi gratuit.

În exclusivitate, acesta ne-a spus: „Acest concert îl fac special pentru toți cei care vor să mă asculte, alături de mulți alți invitați, artiști, surpriză, va fi un concert special, pentru mine, adică în sensul că acesta va rămâne în istoria mea muzicală, în CV-ul meu. Este prima dată când fac un asemenea concert, pentru mine va rămâne marcabilă această experiență, se va cânta muzică clasică, jazz și muzică ușoară, vor fi numai artiști buni de talie înaltă, alături de care voi cânta atât solo, cât și împreună cu ei! Am niște emoții pozitive, în sensul în care aștept cu nerăbdare să înceapă acest eveniment semnificant din viața mea! Adică toți cei care m-au urmărit la Românii au talent, vor avea ocazia să mă asculte live!”

Din 9 februarie, de la 20:30, noi concurenți își vor încerca norocul în sezonul 14 Românii au talent!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni