• Emisiuni
  • La Măruță
  • Albert Gugulan, noi mărturisiri despre marea sa pasiune: pianul. Cum și-a descoperit talentul: „Cânt de la 4 ani”

Albert Gugulan, noi mărturisiri despre marea sa pasiune: pianul. Cum și-a descoperit talentul: „Cânt de la 4 ani”

Albert Gugulan moștenește acest talent atât din partea mamei, cât și din partea tatălui, care cânta la acordeon, iar mama este solistă vocală. De asemenea, străbunicul său a fost un violonist consacrat. 

În Marea Finală de la Românii au talent, Albert Gugulan a cântat legat la ochi o compoziție a lui Franz Liszt, iar Andi Moisescu și Andra l-au aplaudat în picioare. 

„M-a emoționat foarte tare acest moment, la o partitura atât de grea ai riscat și te-ai legat la ochi… Ești una cu pianul! Ai dat o altă definiție pianului! Ai toată admirația mea! Sper ca publicul să te voteze. ”, a spus Andra după ce a ascultat interpretarea magistrală la pian.

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, finalistul de la Românii au talent a făcut o serie de noi mărturisiri despre cum și-a descoperit marea pasiune, anume pianul.

„De la vârsta de 4 ani cânt. Părinții mei mi-au cumpărat o orgă de jucărie. Eu am începu să cânt la clape și la voce în același timp și de atunci ei au decis să îmi cumpere un pian electronic, la vârsta de 5 ani. Am fost la o doamnă profesoară din Buzău și de atunci am început să particip la foarte multe concursuri, olimpiade. Am luat foarte multe premii de excelență și medalii”, a dezvăluit Albert Gugulan în emiisunea „La Măruță”.

Vezi momentul complet în videoclipul de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni