• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Eduard Anghelescu a transformat scena de la Românii au talent într-o declarație de dragoste pentru tatăl său. Jurații l-au aplaudat în picioare: „Pentru mine asta e interpretarea perfectă!”

Eduard Anghelescu a transformat scena de la Românii au talent într-o declarație de dragoste pentru tatăl său. Jurații l-au aplaudat în picioare: „Pentru mine asta e interpretarea perfectă!”

Edi este elev în clasa a IX-a la Liceul de Artă din Craiova. De curând și-a obținut viza și se pregătește să plece în America. Va cânta în Washington, Toronto și Los Angeles, în cadrul unui concurs organizat de International School of Bucharest și International Festival of Language and Culture.

Gallery

Bunicul lui Eduard a fost tenor la Opera Română și la Filarmonică. Mama lui este casnică, iar tatăl este plecat în Danemarca, unde lucrează pentru o firmă de ziare. Edi este singur la părinți, dar și-ar fi dorit o surioară mai mică pentru a avea grijă de ea.

Edi cântă la pian de 4 ani și a fost pasionat de muzică încă de mic. În copilărie, a avut o orgă și a cântat la ea. De 6 ani s-a concentrat asupra studiului muzical și, tot de atunci, cântă și cu vocea. Părinții sunt cei mai buni prieteni și susținători ai lui.

Adolescentul este pasionat de muzica soul, R&B, jazz și gospel.

Pe scena de la Românii au talent, Edi a cântat pentru tatăl său și i-a emoționat pe jurați, dar și pe cei din public. Tânărul de 15 ani a ales melodia „Monsters” a lui James Blunt.

Andi Moisescu:A fost absolut superb! Ai venit să dăruiești emoție! Tu ai creat emoția asta și ai dăruit-o. E tot ce poate fi mai frumos!”;

Andra: „Pentru mine asta e interpretarea perfectă. Atunci când ajunge la tine ceva”;

Dragoș Bucur: „Eu te percep ca pe un artist, nu ca un viitor artist! Un moment foarte frumos!. Felicitări mamei tale pentru cum te-a crescut”;

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 2-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni