• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • La doar 10 ani, Maria Clara Postelnicu i-a fermecat pe jurații de la Românii au talent cu interpretarea ei: „Ai un talent colosal! Tu deja ești un artist complet!”

La doar 10 ani, Maria Clara Postelnicu i-a fermecat pe jurații de la Românii au talent cu interpretarea ei: „Ai un talent colosal! Tu deja ești un artist complet!”

Clara a colaborat cu Opera Comică pentru Copii într-un musical: „School of Rock”. Fetița a mai participat la concursuri și a dublat desene animate.

Gallery

Maria Clara a mai participat în sezonul 12 la Românii au talent. Își amintește când a apărut la televizor și râde de cum vorbea la 8 ani. Acum la 10 ani spune că „treburile s-au mai schimbat”.

S-a gândit să se înscrie din nou la Românii au talent pentru că vrea să le arate juraților ce poate acum și pentru că a evoluat foarte mult pe partea de vocea.

Clara cântă la pian de la vârsta de 7 ani. Știe că încă este la început, dar este mândră de ea.

Mihai Bobonete: „Tu ai fost șefa la scenă!”;

Andi Moisescu:Vreau să spun doar două lucruri. Îmi e milă de pe acum de băieții care vor încerca să te cucerească și doi, aș vrea să-i felicit sincer pe părinții tăi”;

Andra:Nu că ești talentată! Ai un talent colosal! Faza faină e că tu și știi ce să faci cu el. Știi cum să domini scena, efectiv am fost acolo captivi în momentul tău. Dacă faci asta de mică, tu deja ești un artist complet”;

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 2-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni