• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Aleksandr Batuev, contorsionistul care i-a uluit pe jurații de la Românii au talent: „Mi se pare că nu e de planeta asta. Încă nu-mi vine să cred ce am văzut!”

Aleksandr Batuev, contorsionistul care i-a uluit pe jurații de la Românii au talent: „Mi se pare că nu e de planeta asta. Încă nu-mi vine să cred ce am văzut!”

La vârsta de 17 ani, Aleksandr a început să facă parkour și și-a dorit să devină cascador la Hollywood. Acest vis a fost atât de puternic încât chiar a renunțat la universitate și a depus toată energia pentru a-l atinge.

Totul a mers bine până în ziua în care el a suferit o accidentare la genunchi. După aceea, nu a mai fost posibil să continue cariera de cascador. Acest moment a fost punctul în care el a început să cocheteze cu contorsionismul.

Nu și-a imaginat vreodată că va ajunge un contorsionist profesionist. A căutat doar noi modalități de a lucra cu corpul său, pentru că după accidentare nu mai putea să sară sau să alerge.

Visul lui cel mai mare este să joace într-un film la Hollywood, ca profesor de yoga.

Dacă ar câștia premiul cel mare la Românii au talent, ar deschide un restaurant vegan care să aibă și un studio pentru contorsioniști.

Jurații au urmărit uluiți numărul lui Aleksandr Batuev.

Dragoș Bucur: „Dincolo de numărul de contorsionism pe care l-am văzut cu toții, a existat ceva în plus. A existat o eleganță de la început până la final. Ai putea să fii un balerin extraordinar. Ești fenomenal! Se numește sezonul fenomen datorită unor oameni ca el. El este fenomen din vârful capului până în vârful degetelor de la picioare!”;

Andra: „E foarte greu să vorbești după un asemenea moment! Doamne, ce poate să facă omul ăsta cu corpul lui. Ești extraordinar!”;

Andi Moisescu:Mi se pare că nu e de planeta asta. Încă nu-mi vine să cred ce am văzut! Eu cred că ești un fenomen, nu ești om!”;

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 2-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni