• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Jurații de la Românii au talent, stupefiați după numărul prezentat de Deadly Games: „Nu cred că în timpul vieții mele o să văd ceva mai spectaculos de atât!”

Jurații de la Românii au talent, stupefiați după numărul prezentat de Deadly Games: „Nu cred că în timpul vieții mele o să văd ceva mai spectaculos de atât!”

Alfredo a crescut în circ, fiind a șasea generație de artiști circari din familia sa, iar antrenamentul său a început de la o vârstă fragedă.

Gallery

​A dezvoltat pasiunea pentru pericol încă din copilărie și a învățat majoritatea abilităților de la tatăl și bunicul său.

În ceea ce privește momentele dificile, consideră că toate fac parte din viața sa, această profesie fiind una extrem de solicitantă, cu regimuri de antrenament intense, exerciții pentru menținerea formei fizice și cu mult mai puțin sprijin din partea celor din jur, comparativ cu alte arte, cum ar fi muzica sau actoria.

În calitate de artist de circ, are diverse talente, printre care se numără jongleria, magia, și motocicleta în cușca morții.

Momentul prezentat de Alfredo și partenera sa i-a ținut cu sufletul la gură pe jurați.

Mihai Bobonete:Vă mulțumim foarte mult că ați venit și ne-ați arătat cred că din punctul meu de vedere numărul 1 în genul ăsta de momente. Gradul de periculozitate în tot ceea ce ai făcut tu mi s-a părut extrem. Nu ridicat, extrem. Având numărul 1 din Vegas aici la Românii au talent, eu nu pot decât să mă bucur că v-am văzut live. Mi s-a părut absolut extraordinar”;

Dragoș Bucur:În cazul unei apocalipse zombi, eu aș alege să rămân alături de Alfredo. Ești fenomen. Noi avem un sezon fenomenal și voi vă încadrați perfect în profilul nostru!”;

Andi Moisescu:Nu cred că în timpul vieții mele o să văd ceva mai spectaculos de atât! Ai reușit să depășești orice barieră”;

„Singurul regret este că nu i-am dat un Golden Buzz!”, a mai spus Andi Moisescu după momentul prezentat de Alfredo.

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 2-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni