• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Dora Debreczeni, o prezență delicioasă pe scena de la Românii au talent! La doar 8 ani, copila a reușit să stârnească hohote de râs: „Sunt bune torturile, dar mai bună e pălinca!”

Dora Debreczeni, o prezență delicioasă pe scena de la Românii au talent! La doar 8 ani, copila a reușit să stârnească hohote de râs: „Sunt bune torturile, dar mai bună e pălinca!”

Dora Debreczeni este o fetiță de doar 8 ani, plină de personalitate! Aceasta i-a bucurat pe jurați atât cu graiul ei maramureșean, cât și cu momentul său de pe scena Românii au talent.

Gallery

​La doar 8 ani, Dora Debreczeni a reușit să îi amuze și să îi bucure pe jurații Românii au talent. Cu o personalitate extrem de puternică, copila a reușit să răspundă tuturor întrebărilor primite, chiar înainte de a-și prezenta momentul artistic.

Atunci când a început să cânte, Dora a adus zâmbetul pe buzele tuturor celor prezenți în sală, dar și telespectatorilor. Aceasta nu doar că are o voce extrem de frumoasă, ci este și foarte expresivă, lucru care a completat perfect numărul artistic.

„Aș vrea ca Moș Crăciun să-mi aducă sănătate și Golden Buzz-ul!”, a spus copila în etapa audițiilor pe nevăzute.

Fetița a moștenit talentul muzical de la mama și de la bunica ei. Mama Dorei își încurajează fiica să-și urmeze visul de a deveni o stea pe scenele lumii muzicale. Copila de 8 ani se descrie ca fiind o persoană veselă și luptătoare, iar Andra și Paula Selling sunt idoli pentru ea.

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Dor de un sejur în Valea Prahovei? Profită acum de ofertele Travelminit, unde ai acces la cea mai largă ofertă de cazare din România, cu vouchere de vacanță.

Lider pe piața rezervărilor cu card de vacanță, Travelminit a fost fondată în Cluj-Napoca și este acum unul dintre cei mai mari jucători pe piață rezervărilor hoteliere din România încă din 2017. Fie că preferi hotelurile, pensiunile sau apartamentele, Travelminit îți oferă peste 7500 de unități de cazare în România active pe platformă, având șansa să rezervi un sejur de neuitat pe litoral, la munte, în destinații balneoclimatice sau în orașe mari. În 2023, Travelminit raportează 30 milioane de euro vânzări în România.

*Articol susținut de Travelminit

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni