• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 16 februarie. Dora Debreczeni, o prezență delicioasă pe scenă! La doar 8 ani, copila a reușit să stârnească hohote de râs: „Sunt bune torturile, dar mai bună e pălinca!”

Românii au talent, 16 februarie. Dora Debreczeni, o prezență delicioasă pe scenă! La doar 8 ani, copila a reușit să stârnească hohote de râs: „Sunt bune torturile, dar mai bună e pălinca!”

Dora Debreczeni este o fetiță de doar 8 ani, plină de personalitate! Aceasta i-a bucurat pe jurați atât cu graiul ei maramureșean, cât și cu momentul său de pe scena Românii au talent.

Gallery

​La doar 8 ani, Dora Debreczeni a reușit să îi amuze și să îi bucure pe jurații Românii au talent. Cu o personalitate extrem de puternică, copila a reușit să răspundă tuturor întrebărilor primite, chiar înainte de a-și prezenta momentul artistic.

Atunci când a început să cânte, Dora a adus zâmbetul pe buzele tuturor celor prezenți în sală, dar și telespectatorilor. Aceasta nu doar că are o voce extrem de frumoasă, ci este și foarte expresivă, lucru care a completat perfect numărul artistic.

„Aș vrea ca Moș Crăciun să-mi aducă sănătate și Golden Buzz-ul!”, a spus copila.

Dora a reușit să treacă în etapa următoare cu 4 de DA!

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Dora Debreczeni, de la Românii au talent

Dora Debreczeni este o tânără care a moștenit talentul său muzical de la mama și de la bunica ei. Mama Dorei își încurajează fiica să-și urmeze visul de a deveni o stea pe scenele lumii muzicale. Copila de 8 ani se descrie ca fiind o persoană veselă și luptătoare, iar Andra și Paula Selling sunt idoli pentru ea.

În cazul în care ar câștiga premiul cel mare, Dora ar folosi o parte din bani pentru a acoperi costurile unei operații necesare tatălui său, care are probleme de vedere. Cu restul banilor, își dorește să își achiziționeze un câine.

Ediția completă a spectacolului poate fi vizionată pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni