• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 23 februarie. Daniel Popescu s-a autoproclamat cel mai bun skater la momentul actual și n-a exagerat deloc: „Sper că o să începem să apreciem genul acesta de campioni!”

Românii au talent, 23 februarie. Daniel Popescu s-a autoproclamat cel mai bun skater la momentul actual și n-a exagerat deloc: „Sper că o să începem să apreciem genul acesta de campioni!”

Daniel are 18 ani și a descoperit skateboarding-ul pe internet. A rupt peste 20 de plăci în cei 6 ani de când practică acest sport.

Gallery

La un moment dat, l-a întâlnit pe Marius Constantinescu, primul skater profesionist din România, care i-a fost profesor lui Daniel o vreme, dar acum ucenicul și-a depășit maestrul.

Tatăl său este frizer, iar mama este casieriță. Îl susțin în pasiunea sa pentru skateboard, deși inițial nu au fost prea încântați de acest sport. Cu timpul, au înțeles și au acceptat alegerea lui.

Daniel a participat la competiții internaționale în Franța, Germania și Canada, reușind să câștige premii importante. El spune că la competiții nu există limită de vârstă și concurează și împotriva skaterilor cu vârsta de 60 de ani.

Activitatea sa principală este freestyle skateboarding, un stil mai creativ decât street skateboarding.

Mihai Bobonete: „Daniel, ești foarte bun! Mai presus de trucuri, e clar că este vorba despre un sport. Sper că o să începem să apreciem genul acesta de campioni. Avem unul dintre cei mai buni oameni din lume în față. Ceea ce e de apreciat și de aplaudat. Bravo ție!”;

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 4-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni