• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 23 februarie. Deși nu a făcut nici măcar o oră de canto, Adriana Zarzu i-a impresionat pe jurați cu vocea ei remarcabilă

Românii au talent, 23 februarie. Deși nu a făcut nici măcar o oră de canto, Adriana Zarzu i-a impresionat pe jurați cu vocea ei remarcabilă

Adriana s-a născut în România, în Pitești. Când avea 18 ani a plecat în California. Primul a fugit fratele ei, ilegal, inițial în Iugoslavia și le-a spus celor rămași în România să-l urmeze. Părinții s-au hotărât să ia și restul familiei și au fugit din țară. Asta se întâmpla înainte de Revoluție.

Gallery

Adriana spune despre California că este cel mai plăcut loc în care poți locui. Concurenta e de părere că oportunitățile pe care ți le oferă sunt inegalabile și adoră și faptul că mereu este foarte cald.

Adriana s-a apucat de muzică acum câțiva ani. A descoperit-o pe Angela Gheorghiu, apoi pe Sarah Brightman și așa și-a dat seama că poate cânta, iar muzica clasică îi este calea. Este autodidact, însă i-au fost de mare ajutor tutorialele de pe YouTube.

Adriana face parte din corul Sacramento, iar anul acesta a avut ocazia de a cânta cu Andrea Bocelli. Spune că a fost unul dintre cele mai importante momente din viața ei.

Toți cei din familia ei sunt instrumentiști, dar cântă după ureche. Sunt 7 frați, toți muzicieni, băieții cântă la instrumente, iar fetele cu vocea. Adriana este singura care cântă operetă.

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 4-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni