• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Puterea emoției a conectat spectacolul cu telespectatorii!  Românii au talent a fost lider absolut de audiență

Puterea emoției a conectat spectacolul cu telespectatorii!  Românii au talent a fost lider absolut de audiență

Puterea emoției a conectat spectacolul cu telespectatorii!  Românii au talent a fost lider absolut de audiență

”Avem unul dintre cei mai buni oameni din lume în față”, a fost comentariul oferit de Mihai Bobonete unui concurent după ce i-a văzut prestația, reușind astfel să sintetizeze bucuria unui sezon #fenomen!

Scena Românii au talent rămâne locul de întâlnire al eroilor care știu să ofere emoții cu telespectatorii care se lasă fascinați de fiecare minut al emisiunii. 
”Sunt bătrân, dar îs pornit încă pe cascade. Îs foarte strict cu mine, foarte disciplinat. Știu că-mi este prioritară pregătirea fizică. Mi-am dorit dintotdeauna să vin la Românii au talent”, așa a început prezentarea lui Lae Dreghici, înainte de a urca pe scena. Și-a dorit să fie memorabil, așa că a decis să pregătească o cascadorie împreună cu fiul său, Robert. Apoi i-a surprins pe jurați: ”Va trebui să ieșim afară ca să vedeți talentul meu”... și așa a început o premieră în istoria emisiunii: ”două mașini, una se răstoarnă, cealaltă zboară peste ea”.

​Membrii juriului au privit în picioare o desfășurare de forțe, iar Dragoș Bucur a decis că vrea mai mult și a apăsat butonul auriu care-l trimite pe Lae în semifinale. ”Este numărul la care am simțit cel mai intens. Golden buzz-ul ăsta e pentru o breaslă întreagă. Au ridicat nivelul emisiunii undeva unde nu a mai ajuns până acum”, a spus juratul.

​Cea de-a treia ediție a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 24:10. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 12.0 puncte de rating și 38.3% cotă de piață, față de locul 2 care avea 3.3 puncte de audiență și 10.6% share. De-a lungul difuzării, aproape 2.4 milioane de români s-au bucurat de momentele celor care urcau pe scenă, iar în minutul de aur, la ora 20:54, peste 3 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Philip Bull, Amira Vulpe, Urban Verbunk, Ansamblul Mugurași de la chindie, Xavier Mortimer, Spyros Bros, Anastasia Beaumont, Raluca Bălășoiu, Vlad Toma și Cristian Vasile, Senayet Asefa Amare, Daniel Popescu și Adriana Zarzu.  

​Vinerea viitoare, de la 20:30, spectacolul merge mai departe! Alți concurenți cu momente senzaționale vor veni în fața juraților pentru a arăta că au ceea ce le trebuie pentru a fi sub lumina reflectoarelor pe cea mai importantă scenă! Nu ratați nicio ediție din sezonul #14fenomen Românii au talent. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO. 

FOTO: ROMÂNII AU TALENT

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni