• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 8 martie. IME, dansatorii georgieni care i-au uluit pe jurați: „Nu păreți de pe pământul ăsta! Ce ați prezentat pare din altă lume! Este absolut fenomenal!”

Românii au talent, 8 martie. IME, dansatorii georgieni care i-au uluit pe jurați: „Nu păreți de pe pământul ăsta! Ce ați prezentat pare din altă lume! Este absolut fenomenal!”

Numele grupului lor înseamnă speranță. Toți membri grupului sunt prieteni din copilărie, iar pasiunea pentru dans i-a adus împreună.

Gallery

Visul lor este să călătorească în întreaga lume și să-și prezinte cultura și arta lor unui public numeros.

Mulți membri din grupul lor învață copiii să danseze, să cânte la diverse instrumente, să coasă accesorii georgiene și multe altele.

Dansatorii georgieni au fost aplaudați în picioare de toți jurații.

Andra: „Am piele de găină!”;

Andi Moisescu: „Habar nu am de unde ați venit, dar sunt foarte curios pentru că nu păreți de pe pământul ăsta! Ce ați prezentat pare din altă lume! Este absolut fenomenal ce am văzut! Nu mi-am imaginat că niște dansatori pot duce dansul la un asemenea nivel și că mișcările pot fi atât de precise. Doar în jocuri video am mai văzut așa ceva”

Mihai Bobonete: „N-am cuvinte... ce să mai”

Andra: „Eu mă simt ca și cum aș fi prins peștișorul de aur și am ajuns la cel mai tare spectacol din viața noastră. Mi se pare că ăsta este cel mai greu și cel mai bine executat dans pe care eu l-am văzut în 14 sezoane. Sunteți FENOMEN! (...) Rămâi terminat după un moment ca ăsta! Nu poți să mai ieși din sală. Stăteam efectiv cu gura deschisă! Nu puteam să-mi controlez emoțiile”

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 6-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni